Go to section: Music
14 january 2019, 12:30 Music views 15626
O tînără din Briceni își face loc în lumea muzicală (Video)
14 january 2019, 12:30 Music views 15626

O tînără din Briceni își face loc în lumea muzicală (Video)

Viorellya Lesnic, o tînără de 17 ani din Briceni își face loc în lumea muzicală de acasă.

De mică îi plăcea să cînte și își dorea nespus de mult să facă muzică, motiv pentru care se tot încerca în acest domeniu. La vîrsta de 11 ani a mers la o școală de muzică din orașul natal, unde a studiat canto și pianul. Iar de curînd, tînăra și-a văzut visul împlinit, lansînd primul single.

„Piesa „Dezvăluie-mi Universul"am scris-o în aceasta vară. Citind ceva dintr-o carte din literatura universală, am întîlnit cuvintele: ,,Își dezvăluie universul". De aici s-a născut ideea melodiei. Versurile și linia melodică îmi aparțin. Cei care m-au ajutat să o produc sînt Veaceslav Daniliuc, producător și Veaceslav Tatar Slayk.", menționează Viorellya.

Source: ea.md

Keywords:

Briceni , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
1333 locuitori

Albota de Sus este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Sus, Sofievca și Roşiţa. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1333 de oameni. Satul Albota de Sus a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.