Go to section: Music
09 january 2019, 15:00 Music views 4778
Elena Cataraga: Nu te minte pe tine însuți și crede în ceea ce faci! (Foto, Video, Audio)
09 january 2019, 15:00 Music views 4778

Elena Cataraga: Nu te minte pe tine însuți și crede în ceea ce faci! (Foto, Video, Audio)

Mult așteptata invitată a emisiunii „Istoria rockului moldovenesc" este Elena Cataraga, liderul formației Infected Rain.

Această trupă s-a născut în 2008, în Moldova și a cîștigat rapid popularitate în rîndul fanilor muzicii grele. Astăzi, Infected Rain merge activ în turnee prin Europa, deseori evoluează pe scenele Rusiei și, desigur, nu uită să susțină concerte în țara sa natală, Moldova.

Elena Cataraga locuiește în prezent în Statele Unite, dar recent a venit pentru cîteva zile în orașul natal Chișinău, ceea ce ne-a permis să ne întîlnim și să înregistrăm un interviu interesant.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

muzica , rock , interviu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1798
Populația:
285 locuitori

Luminiţa este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Nisporeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 285 de oameni. Satul Luminița a fost menționat în anul 1798 cu denumirea Bîzdîga.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.