Go to section: Music
15 september 2019, 11:00 Music views 3458
Alexandr Malîșev: Cu mare plăcere aș mai trăi încă o dată acele vremuri (Foto, Video, Audio)
15 september 2019, 11:00 Music views 3458

Alexandr Malîșev: Cu mare plăcere aș mai trăi încă o dată acele vremuri (Foto, Video, Audio)

Una dintre primele trupe care a început să cînte heavy metal în Moldova a fost formația chișinăuiană Zombie Attack. La emisiunea „Istoria rockului moldovenesc" a participat Alexandr Malîșev care cînta la chitara bas în trupa care deja nu mai există.

În cadrul emisiunii muzicianul a relatat că formația Zombie Attack a luat naștere la Chișinău acum 30 de ani, în depărtatul an 1989. De la bun început Alexandr a fost pe poziția chitaristului, iar locul la microfon l-a luat Vitalie Dercaci care ulterior a devenit lider al formației Sarcoma, și care a fost poreclit de prieteni Chuck datorită asemănării cu renumitul artist Chuk Norris. Mai tîrziu componența trupei a suferit unele schimbări – vocalistul formației Zombie Attack a devenit Dmitri Tihonov, alias Hetfield (el întra-adevăr se aseamănă cu liderul trupei Metallica), iar Alexandr Malîșev a devenit basist.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1791
Populația:
6861 locuitori

Chirsova este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Chirsova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Comrat și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 6861 de oameni. Satul Chirsova a fost menționat documentar în anul 1791.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.