Go to section: Music
27 april 2020, 16:30 Music views 3988
Dan Bălan și Tina Karoli își cîntă dragostea (Video)
27 april 2020, 16:30 Music views 3988

Dan Bălan și Tina Karoli își cîntă dragostea (Video)

Interpretul moldovean Dan Bălan și-a uimit fanii din nou. De data aceasta, artistul lansează un duet alături de îndrăgita cîntăreață ucraineană Tina Karoli.

Premiera cîntecului a avut loc aseară în cadrul concursului „Vocea Ucrainei" - competiție care îl are ca jurat și pe Dan Bălan.

Piesa se numește "Помнишь" („Ții minte") și scoate în prim plan amintirile unei frumoase povești de dragoste. În mai puțin de 24 de ore, piesa, însoțită și de un videoclip, a adunat mai mult de 168 de mii de vizualizări.

Anterior, în presă se scria cum că Tina Karoli și Dan Bălan ar fi implicați într-o relație - lucru neconfirmat încă de cei doi artști.

Source: noi.md

Keywords:

Dan Bălan , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
549 locuitori

Paladea este un sat din cadrul comunei Bîrlădeni, raionul Ocniţa. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 549 de oameni. Satul Paladea este situat la o distanţă de 20 km de oraşul Ocniţa şi la 220 km de Chișinău. Prima menţiune documentară a satului Paladea (cu numele Vertiporoh) din ținutul Hotin datează din anul 1602.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.