Go to section: Music
16 october 2021, 13:30 Music views 18134
O moldoveancă din Comrat, una dintre cele mai bune voci de la SuperStar
16 october 2021, 13:30 Music views 18134

O moldoveancă din Comrat, una dintre cele mai bune voci de la SuperStar

Anastasia Chirillovskaia, o moldoveancă din Comrat, i-a şocat pe juraţii de la Super Star Romînia, în ultima ediţie a emisiunii. Carla's Dream: „Este cel mai mare „DA" pe care l-am dat vreodată."

„Acesta este cel mai mare „DA" pe care l-am dat, oricînd, în ocice concurs. Este Everestul de pînă acum. A sunat perfect.", a spus Carla's Dreams, care consideră, fără îndoială, că deocamdată, tînăra de la noi, este cea mai bună voce de pînă acum în acest concurs. Interpretul a rămas, de asemenea, încîntat şi modestia şi comportamentul tinerei, transmite unica.md.

Iar Smiley i-a spus Anastasiei că este gata să meargă cu ea în studio.

„Am rămas şocat, ai totul. Putem merge chiar acum în studio să înregistrăm o piesă."

Anastasia Chirillovskaia are 18 ani și este din Comrat, Găgăuzia. Mama sa este profesor de canto și spune că aceasta este cea care a învățat-o tot ce știe. A crescut cu muzica în casă și acum cîntă la evenimete private și alte concursuri muzicale. Tatăl sau este contabil și o susține în pasiunea sa, însă și-ar dori că fiica sa aibă un job stabil. La 6 ani a cîntat prima oară pe o scenă.

Tînăra a primit biletul de aur direct în finala concursului.

Source: unica.md

Keywords:

concurs , piesă , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1246 locuitori

Malinovscoe este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Malinovscoe și Lupăria. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Rîșcani și la 186 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1246 de oameni. Satul Malinovscoe a fost menționat documentar în anul 1437 cu denumirea Balanu.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.