22 june 2020, 12:45 Kaleidoscope views 13319
22 june 2020, 12:45 Kaleidoscope views 13319

Ce le place oamenilor să mănînce în funcție de zodie


Foto: bewoman.ro

Vă vom dezvălui cîteva mici secrete despre relația dintre alimente și semnul zodiacal care identifică felurile de mîncare preferate de oameni.

Berbec – acestora le place gustul puternic de foc si li se potrivesc perfect o varietate de condimente non-traditionale si picante din bucataria exotica. Pentru cina acestia ar prefera un pui fript mare cu legume si condimente aburite, desigur. Nu uitati sa adaugati un pahar de vin pentru a crea o atmosfera romantica.

Taur – aceasta zodie are intotdeuna apetit pentru mancare. Ii place cu siguranta sa se hraneasca cu bucati suculente mici, carne, plus ca adora unele condimente proaspete si untul.

Gemeni – fara indoiala, aceasta este una dintre zodiile careia ii place sa gateasca. Acestora le plac la nebunie mancarurile de casa. Sunt fani multor arome noi, astfel incat pot alege foarte usor ceva non-national, cum ar fi pui francez sau mexican, de exemplu.

Rac – racii sunt pasionati de produse alimentare, indiferent de ceea ce este. In mod natural, ei isi pregatesc felurile de mancare preferate cu dragoste.

Leu – leiilor le plac in special dulciurile, mai ales cele preparate in casa. In ceea ce priveste mancarea, ei sunt fani preparatelor cu legume, cartofi si prefera carnea facuta la gratar.

Fecioara – fecioarele prefera sa manance sanatos, nu tolereaza alimentele de proasta calitate. De exemplu ei gatesc cu legume proaspete. De fapt, prioritatile lor sunt salatele si felurile de mancare, cu produse proaspete.

Balanta – in doar cateva cuvinte balantele prefera eleganta, stil si gust. Acestora le plac preparatele din bucataria franceza.

Scorpion – acestia sunt mai pretentiosi la mancare si prefera felurile de mancare care arata foarte bine. In general le plac preparatele sanatoase si proaspete.

Sagetator – reprezentantii acestui semn zodiacal adora dulciurile de tot felul, deserturile cu fructe si tot ce este dulce, in general le place sa manance bine.

Capricorn – capricornilor le plac felurile de mancare pe care nu toata lumea le include in alimentatia lor. Le plac fructele de mare, preparatele speciale cu legume si carne si nu in ultimul rand pestele pregatit cu stil si clasa.

Varsator – varsatorilor le plac surprizele, cum ar fi stiluri diferite si alimente pe care nu le-au incercat inca. Deci, le place sa incerce idei de la diferite bucatarii internationale.

Pesti – pestii sunt fani produselor alimentare diferite si proaspete, decorate cu tot felul de modele realizate cu gust si rafinament. De asemenea nu le plac mancarurile grase si grele, asa ca pariaza pe ceva usor si proaspat.

Source: bewoman.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1885
Populația:
830 locuitori

Sofievca este un sat din cadrul comunei Albota de Sus, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Taraclia și la 173 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 830 de oameni. Satul Sofievca a fost menționat documentar în anul 1885.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.