31 july 2015, 12:20 Kaleidoscope views 15788
Templul dorinţelor, locul magic din România unde dorinţele sînt îndeplinite şi oamenii tămăduiţi
Photo: romaniatv.net
31 july 2015, 12:20 Kaleidoscope views 15788

Templul dorinţelor, locul magic din România unde dorinţele sînt îndeplinite şi oamenii tămăduiţi

Locul în care cele mai ascunse gînduri devin realitate există în România. Se numeşte Templul DORINŢELOR şi este la Şinca Veche în judeţul Braşov. Aici, există magie spun oamenii pentru că lucrurile care se întîmplă sunt inexplicabile. Legenda, dar şi întîmplările extraordinare petrecute aici au făcut înconjurul lumii.

Templului Dorinţelor i se mai spune Templul Ursitelor sau Grota de la Şinca Veche sau chiar Templul Extratereştilor. Oamenii au ales aceste denumiri după întîmplările inexplicabile petrecute de-a lungul anilor.

Construcţia, extrem de bizară se află la cîţiva kilometri de localitatea Perşani, relatează România TV. Ţinutul pare rupt din basm, iar felul în care arată grota, îţi dă primii fiori.

Se spune ca templul are origini dacice, avand peste 7000 de ani vechime. Este format din cinci incaperi, are doua altare si un turn prin a carui deschidere se poate vedea cerul.

Aici este locul unde pătrund energiile pozitive şi unde, spune legenda, oamenilor cu suflet curat li se îndeplinesc dorinţele şi mai ales sunt tămăduiţi şi de cele mai grele boli.

"Se spune că în această zonă este Universul credinţei. Toţi cei care au fost aici în Grotă li s-au îndeplinit dorinţele", spune unul dintre vizitatori.

Turiştii vorbesc despre momente unice trăite în inima Templului. "Oameni care au auzit coruri de călugări, cîntări bisericesti intr-o limba veche inteleasa partial", spune MARIA BÎGIU, medic de meserie, care a descoperit locul în anul 2004. A renunţat la medicină ca să se dedice întrutotul locului. La acea vreme suferea de o boală incurabilă şi este sigură că energiile din Tmplu au vindecat-o.

De-a lungul anilor, unii turisti au sustinut ca pe fotografiile care se fac aici apar sfere albe, invizibile insa in momentul fotografierii.

Este unul dintre cele trei puncte energetice din România, unul fiind Sfinxul, Cetatea Sarmizegetusa a doua şi al treilea aici. O taină a locului spune că cine vine o dată se întoarce. Şi chiar aşa se întîmplă.

Source: romaniatv.net

Keywords:

Romania , video , sanatate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
454 locuitori

Crasnîi Octeabri este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţi: Crasnîi Octeabri și Alexandrovca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnîi Octeabri alcătuia 454 oameni în anul 2011. Satul Crasnîi Octeabri a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.