25 august 2023, 16:30 Kaleidoscope views 14676
Cinci arome care readuc zîmbetul pe buze
Photo: jurnalul.ro
25 august 2023, 16:30 Kaleidoscope views 14676

Cinci arome care readuc zîmbetul pe buze

Cînd moralul este mai scăzut din cauza vremii sau a faptului că vara se sfîrşeşte, există un remediu simplu şi ieftin, la îndemîna tuturor: anumite arome. Un sondaj publicat pe site-ul Daily Mail şi preluat de 7sur7.be arată care sunt cele cinci arome care readuc zîmbetul pe buze.

În cazul femeilor, cele mai reconfortante mirosuri sunt cele de lămîie, pîine proaspătă, lenjerie de pat curată, mare şi flori. Alta este situaţia la bărbaţi, care preferă mirosul de mîncare pentru îmbunătăţirea moralului. Lor le place să simtă arome de şuncă prăjită, pîine proaspătă, cafea, cartofi prăjiţi şi, în cele din urmă, mare.

Potrivit cercetătorilor, şi bărbaţii şi femeile se simt cam lipsiţi de energie la aceeaşi oră din zi, puţin înainte de patru după-amiaza. Este momentul potrivit pentru a folosi un din aromele preferate, care să ridice moralul.

Source: jurnalul.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1498 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Satul este situat la o distanță de 12 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1498 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tătărești datează din anul 1528.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.