19 september 2014, 00:15 Kaleidoscope views 9589
19 september 2014, 00:15 Kaleidoscope views 9589

Horoscopul pentru 19 septembrie 2014


 

BERBEC: Ideile originale şi inspiraţia creativă par astăzi să abunde şi îţi poţi face curaj să le faci cunoscute, nu doar apropiaţilor ci chiar unor persoane străine. În plus, vei începe să te gândeşti la asumarea cu seriozitate a unei poziţii sociale după ce atingi consacrarea, dovedind că se poate conta pe aportul tău. Momentele de romantism vor fi cu atât mai impresionante dacă vei alege o destinaţie exotică.

TAUR: Sentimentele tale pentru cei dragi sunt puternice şi ai mare nevoie de dovezi de afecţiune din partea acestora, însă tu te rezumi la comportamente oarecum formale şiaxate pe îndatoririle tradiţionale. Nu lasă aceste momente să treacă fără să-ţi manifeşti din plin iubirea şi astfel să experimentezi un nou sens al noţiunii de intimitate. Zona spirituală îţi suscită interesul, dar menţine o atitudine practică.

GEMENI:
Astăzi se anunţă o zi cu multă activitate socială şi pui patos în orice discurs, cu atât mai mult cu cât eşti motivat să cucereşti atenţia unor parteneri noi de afaceri. Nu scăpa şansa de a prinde din zbor idei vehiculate, ce se pot dovedi deosebit de utile. Important este să fii consecvent în acţiunile tale, fiind pregătit să-ţi şi asumi ceea ce ai promis, altfel muncă ta va fi fost în zadar.

RAC: Generozitatea şi disponibilitatea de a-ţi pune la dispoziţie toate resusele personale te ajută astăzi să îţi pui în practică cele mai îndrăzneţe vise legate de spaţiul în care lucrezi sau de oportunitatea de a avansa în carieră. Asigură-te că ai aceleaşi concepţii de viaţă dacă doreşti să îţi optimizezi şi relaţia cu colegii. Apreciezi reciprocitatea şi exprimarea manierată, mai ales în relaţia cu cei apropiaţi.

LEU:
Cu Luna aflată în propriul semn, energia creativă dar şi cea fizică sunt la cote optime astfel încât nimic nu pare să-ţi stea în cale pentru a-ţi largi perspectivele, a studia domenii noi şi a-ţi face cunoscute cu multă încredere talentele personale. Nu-ţi face plăcere să primeşti sfaturi dar ar fi indicat să ţii cont de recomandarea spre cumpătare financiară venită din partea familiei.

FECIOARA: Te iubeşti suficient sau aştepţi să primeşti iubire doar de la ceilalţi, asta este tema zilei. Nu te sfii să afli în interiorul tău puterea dar şi capacitatea de a te valoriza, căutând să experimentezi noţiunea de a fi împăcat cu tine însuţi. Nu-ţi cenzura exprimarea, raportându-te la reperele clasice şi lasă intuiţia şi emoţiile din subconştient să răzbată spre suprafaţă şi vei avea o cu totul altă viziune.

BALANŢĂ: În cercul tău de prieteni astăzi ai toate şansele să acaparezi atenţia printr-un stil dramatic de a-ţi expune convingerile în care crezi cu toată fiinţă ta. Însătrebuie să faci un pas important de la ambiţia de a ieşi în evidenţă până la asumarea responsabilă a ceea ce promovezi cu atâta fervoare. Apariţia ta strălucitoarepoate atrage un nou partener, dar atitudinea rezervată e de bun augur, măcar la început.

SCORPION: Alegi să fii destul de selectiv şi ai alături prieteni de nădejde, pe care te poţi baza pe tremen lung. Totuşi, doreşti să rămâi în centrul atenţiei prin iniţiativeleîndrăzneţe de găsire a unor surse de venit din cele mai nonconformiste domenii de activitate. Speculaţiile trebuie cântărite bine, răspunzându-ţi sincer dacă îţi servesc cu adevărat intereselor tale sau sunt doar ambiţii.

SĂGETĂTOR: Astăzi este o zi potrivită să pentru a te bucura de răsfăţul unei vacanţe şi sunt şanse ca persoana iubită să te surprindă în mod plăcut cu o invitaţie pe meleaguri exotice. Şi cum nu prea te poţi mobiliza să te ocupi de responsabilittaile casnice, ideea unei noi experienţe e binevenită. Vei avea timp şi în viitorul apropiat să te ocupi de soliditatea planurilor tale, nelăsând nimic la voia întâmplării.

CAPRICORN: Deşi este posibil să ai parte un tumult sufletesc, toate trăirile tale interioare pot fi astăzi transpuse în diverse tipuri de manifestări creative, distilând astfelemoţiile. Rutina şi urmărirea unei agende bine stabilite nu este punctul tău forte în această perioada, dar te poţi ghida foarte bine de ceea ce-ţi spune intuiţia pentru a prioritiza activităţile tale şi eşti susţinut de străini sau de aspecte legislative.

VĂRSĂTOR: Ai planuri îndrăzneţe de viitor şi îţi vei mobiliza toată energia de care dispui ca acestea să fie vizibile şi să constituie subiect de mândrie pentru partnerul tău. Lasă mândria la o parte şi-i acordă-i atenţie, oricând existând şansa să îţi ofere o idee valoroasă. Ai un simţ bun al afacerilor şi eşti destul de precaut iar domeniile de câştig unde trebuie să te implici sunt cele metafizice dar şi cele artistice.

PEŞTI:
Ambiţios şi dornic de a ieşi în evidenţă, te dedici trup şi suflet proiectelor din zona socio-profesională, reuşind să te impui şi câştigând admiraţia colegilor. Dacă te mobilizezi să fii consecvent cu strategia ta, ai şanse să primeşti beneficii materiale la care nu te aştepţi. Comportamentul etic, ce ţine cont de ceilalţi este un atu, mai ales în relaţiile parteneriale cu persoane străine sau care au o miză juridică.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
769 locuitori

Agronomovca este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Agronomovca, Zăzulenii Noi și Negurenii Noi. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni şi la 95 km de Chişinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Satul Agronomovca a fost întemeiat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.