18 october 2018, 09:00 Kaleidoscope views 4053
Horoscopul pentru 18 octombrie 2018
18 october 2018, 09:00 Kaleidoscope views 4053

Horoscopul pentru 18 octombrie 2018

BERBEC

Trebuie să ceri informaţii şi din alte surse, în afară de cea pe care o ai azi la dispoziţie, pentru că ai putea fi indus în eroare de o persoană care inspiră încredere, la prima vedere, dar dacă te iei după sfaturile sale, te vei trezi în faţa unui impas. Poate ştie el ceva, dar nu suficient de multe pentru ceea ce ai avea tu nevoie, ca atare încearcă să afli ce e mai bine pentru tine şi de la alţii. Poate intenţiile sale nu sunt negative, ci el chiar crede că le ştie pe toate, dar îi poţi demonstra că se înşeală şi că îi înşeală şi pe alţii cu neştiinţa sa.

TAUR

Nu te lăsa intimidat de cei din jurul tău care pun la îndoială paşii parcurşi de tine până acum. Nu toată lumea te cunoaşte aşa cum eşti tu, nu oricine are răbdare să asculte cu ce te lauzi din trecutul tău, şi, ori din invidie, ori din dezinformare, comentează şi critică tot ce le povesteşti. Nu pune la suflet circumspecţia lor, pentru că unii nu ştiu să aprecieze decât ceea ce fac ei înşişi, ca atare contează să fii tu mulţumit de ceea ce ai realizat, fără să aştepţi neapărat aplauzele celor din jur, deşi alt tonus ai avea dacă lumea ar şi aprecia eforturile depuse de tine. Mai aşteaptă, taci şi faci, şi într-o zi lumea se va convinge.

GEMENI

Greu merge colaborarea cu cei din jur, pentru că nu ai parte de tovarăşi prea deschişi la propunerile tale. Sunt încăpăţânaţi, închişi, nu au chef de discuţii şi parcă te-ai lovi de un zid de răceală şi induferenţă la orice tentativă de a te apropie. Dacă vezi că nu ai cu cine discuta, schimbă direcţia dialogului către altcineva, deci ieşi din acest mediu şi alătură-te unor oameni care îţi seamănă: la fel de dornici de activitate, volubili şi cooperanţi.

RAC

Deşi nu este o zi deosebită prin preocupările asupra cărora te apleci, este totuşi o zi plină de piedici. Multe şi mărunte, nesemnificative în fond, dar devine enervant să le descoperi la fiecare pas. Fă totul cu răbdare, nu încerca să sari peste etapele care ţi se par pe moment neimportante, pentru că exact ele pot conţine informaţii ce se vor dovedi a fi esenţiale. Ia totul pas cu pas, în ritmul firesc, şi vei fi mulţumit de rezultate, dar nu visa evenimente extraordinare pentru că nu apar azi.

LEU

Eşti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu ştie să rămână modest, ci face mare tam-tam pe seama realizărilor sale. Se cam laudă, îţi spui, dar înainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu şi ai încerca să-i calci pe urme, pentru că el chiar merită felicitări pentru ceea ce a atins. Ţi-e puţin ciudă că nu eşti tu în locul său şi nu poţi să-l feliciţi sincer pentru reuşitele sale, pentru că se vede pe chipul tău o oarecare răceală, de parcă nici măcar nu ai dori să vorbeşti despre asta.

FECIOARĂ

Călătoriile acestei zile generează o stare de stres mult peste capacitatea ta de acceptare, încât ar fi de preferat să nici nu mai pleci la drum, dacă s-ar putea. Orice fleac te irită, nu găseşti la destinaţie oamenii cu care aveai întâlnire, ba şi maşina îţi mai creează unele mici probleme, încât deplasarea în sine nu-ţi face nicio plăcere. Se pare că e o călătorie obligatorie, nu o poţi amâna pe altădată, fiind una în interes de serviciu, dar nu prea reuşeşti să duci la bun sfârşit scopul pentru care pleci la drum. Apar tot felul de situaţii obositoare care te fac să te întorci acasă un pachet de nervi şi cu sarcinile neterminate.

BALANȚĂ

Lasă-ţi mintea să zboare încotro vrea, pentru că din această totală libertate se nasc idei strălucite. Pe de altă parte, trebuie să deschizi un pic fereastra gândurilor tale şi să laşi să intre puţin aer curat, pentru că e posibil să fi acumulat în ultima vreme resentimente, regrete, gânduri negative care acum te fac mai confuz şi mai ostil. Lasă lucrurile care nu-ţi plac sau nu-ţi mai trebuie să iasă din mintea ta, detaşează-te de ceea ce nu-ţi face bine. Ai mare nevoie de această purificare, aerisire, detoxifiere, spune-i cum vrei, ca să laşi mintea limpede şi liberă pentru gânduri mai luminoase.

SCORPION

Fii atent cum te porţi azi în faţa unui profesor sau superior care, dacă nu e de acord cu atitudinea ta, are chiar puterea de a te sancţiona aspru. Nu ai dori să atragi replici severe la adresa ta, ca atare taci şi suporţi o situaţie chiar dacă nu eşti deloc de acord cu ea. Consideri că uneori trebuie să mai accepţi şi condiţii defavorabile, conştient că acestea sunt preţul ce se cere plătit pentru succesele tale viitoare. Oricum tu eşti obişnuit cu sacrificiile, deci nu e chiar greu pentru tine să tolerezi situaţia.

SĂGETĂTOR

Se iveşte o şansă nouă la orizont şi te atrage din ce în ce mai tare! Eşti conştient că nu e uşor de dus la capăt ceea ce vrei să începi, dar merită eforturile. Apucă-te serios de treabă, oricât ar dura şi oricât de greu ar fi, pentru că la capăt te aşteaptă numai rezultate excelente. E o idee bruscă ce-ţi vine dintr-o inspiraţie genială şi te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald şi începi să construieşti ceea ce se naşte acum în mintea ta. Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii care poate au trecut şi ei prin provocări similare şi nu te opri din elan. Acceptă schimbarea şi menţine ritmul alert până la capăt!

CAPRICORN

Nu ştii cum să reacţionezi în situaţia de faţă: să te bucuri că ţi se acordă o şansă atât de bună şi să profiţi de ea, sau să fii mai circumspect şi să mai aştepţi detalii? O fire optimistă ca tine ar fi tentată să privească latura bună a evenimentelor care se petrec sub ochii tăi, dar intuiţia îţi spune că mai stai, să nu spui hop până nu sari. Lasă să se mai sedimenteze lucrurile ca să înţelegi mai bine dacă merită să te bucuri sau ai ceva de învăţat din toate acestea? Nu e nici bine, nici rău, dar se vor clarifica lucrurile.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă unele proiecte înaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca tine. Ştii să profiţi de răgazul pe care îl ai la dispoziţie pentru a pregăti viitoarea reuşită în detaliu, cu calm şi răbdare. Tu eşti de părere că succesele durabile se ating greu şi prin efort îndelungat, de aceea nu ai nimic împotriva unei ascensiuni lente. Eşti convins că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la ţintă.

PEȘTI

Eşti în faţa unui nou proiect, dar porneşti totul cu o oarecare nesiguranţă, pentru că se ivesc o mulţime de oponenţi care nu sunt de acord cu tine. Nu toate începuturile sunt line şi simple, deci înarmează-te cu multă răbdare, dar mai ales cu mult calm, pentru că nu îi vei convinge uşor pe cei alături de care vei lucra. Una vrei tu şi alta vor ei, şi de aici se pot naşte mari contradicţii în care doar argumentele logice vor avea ultimul cuvânt, nu nervii!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2018

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
514 locuitori

Străisteni este un sat din cadrul comunei Băcioi, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.65 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.69 km. Localitatea se află la distanța de 11 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 514 oameni. Satul Străisteni a fost menționat documentar în anul 1854.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.