13 december 2018, 09:00 Kaleidoscope views 3980
Horoscopul pentru 13 decembrie 2018
13 december 2018, 09:00 Kaleidoscope views 3980

Horoscopul pentru 13 decembrie 2018

BERBEC

Primeşti o veste destul de abruptă care te obligă să schimbi rapid sensul unei acţiuni. E ca un ordin venit de sus căruia nu i te poţi opune, deci lasă deoparte tot ce făceai şi schimbă macazul. Că vrei sau că nu vrei să faci această modificare de strategie, într-o zi vei fi mulţumit că ai fost pe fază şi nu ai amânat decizia, pentru că reacţiile prompte sunt şi cele mai bune în situaţia de faţă. Eşti un as în astfel de momente, deoarece nu te cramponezi de o direcţie nici din comoditate, nici din teamă, ci dacă ţi se oferă o altă cale, îţi reconfigurezi imediat traseul.

TAUR

Prietenul la nevoie se cunoaşte, ca atare azi poţi privi cu încredere în jurul tău, ca să vezi pe cine te poţi baza la nevoie. Ajunge doar să arunci o vorbă că ai avea nevoie de un sfat şi atunci vei vedea cine sare în sprijinul tău. Nu aştepta un miracol din senin, pentru că nu se va întâmpla nimic dacă nu recunoşti sincer că nu ştii ce trebuie făcut într-o anumită situaţie complicată. Trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui fără jenă că nu ştii, că nu ai soluţii la problema respectivă. Cineva va fi alături de tine trup şi suflet şi te va îndruma pas cu pas, împărtăşindu-ţi din propria sa experienţă.

GEMENI

Când unul se ridică, altul coboară şi aceasta va fi şi tendinţa acţiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabără vei face parte, deoarece poţi trece prin situaţii din ambele sensuri: şi în sus, şi în jos. Dacă tu faci parte dintre favoriţii acestei zile, încearcă să nu te gândeşti la ce simte învinsul, ci bucură-te cu toată inima de succesul tău. Altul nu ar avea aceeaşi compasiune pentru tine dacă, din nefericire, ai fi tu în talerul celălalt al balanţei, ca atare abordează o atitudine uşor egoistă şi profită de şansa ta!

RAC

Fă un efort să te ocupi de lunga listă de sarcini mărunte pe care le-ai tot amânat în ultima vreme tocmai pentru că ţi se păreau neimportante, a venit şi vremea lor, ca atare concentrează-te asupra lor cu prioritate, pentru că vei scăpa repede de ele. Fiind atât de mărunte, le termini repede şi vei avea o reală satisfacţie la finalul zilei că ai şters dintr-un foc atâtea puncte mici de pe lista ta de restanţe. Nu le mai amâna, ocupă-te de ele acum, ca să nu se aglomereze prea multe mai târziu!

LEU

Eşti în compania adecvată pentru a te lupta pentru drepturile tale, pentru a arăta cât de bătăios şi ambiţios eşti, atunci când e în joc reputaţia ta. Cei din jur te susţin şi te motivează să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a te remarca, pentru a obţine ceea ce ţi se cuvine, ca atare te poţi bucura de stimulentele celor care au încredere în tine ca de o porţie de benzină! Unii te împing de la spate, te motivează, te încurajează cu vorbele cele mai potrivite, încât devii un luptător acerb pentru ceea ce vrei să obţii pe această cale. Poate că devii reprezentantul tuturor pentru o victorie de răsunet!

FECIOARĂ

Este o zi furtunoasă, cu multă agitaţie, cu replici tăioase, cu gesturi bruşte. Nici tu nu le agreezi la alţii, dar nici pe ale tale nu le poţi controla eficient. Orice interacţiune cu oamenii de aceeaşi vârstă se poate solda cu dispute pe marginea unor păreri extrem de variate. În loc să accepţi ideea că fiecare gândeşte altfel, că toţi sunteţi diferiţi, încerci să-ţi argumentezi poziţia ceva mai agresiv decât de obicei, ripostând aspru la părerile adverse. Cineva trebuie să se retragă din acest conflict, altfel totul poate denatura într-un scandal ce poate duce la o relaţie eşuată.

BALANȚĂ

Stai pe loc, nu insista să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţi că orice ai face, tot nu-ţi iese, dar zi mersi că e sâmbătă şi chiar îţi poţi permite o zi de pauză. Azi oricum nu înaintează nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activă ca tine, dar un impas poate avea şi o latură pozitivă: aceea că te poţi odihni, fără să mai depui atâtea eforturi. Când vor fi din nou întrunite condiţiile unei evoluţii bune, te vei apuca din nou de treabă, dar azi… mai stai şi tu un pic!

SCORPION

Discuţiile pe care le porţi cu partenerul de viaţă au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul şi încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare şi intenţii sincere de a participa trup şi suflet, tot aşa cum şi tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reuşiţi să conlucraţi excelent, punând fiecare în joc calităţile care i se cer pentru o relaţie minunată: unul investeşte suflet, celălalt raţiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

SĂGETĂTOR

Dacă vrei să ai o zi de succes, încearcă să faci echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai şi tu încă foarte multe de învăţat. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât tine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi să ţi-o împărtăşească şi ţie, cu drag.

CAPRICORN

Cu stimulentul potrivit, orice proiect ce părea să stea pe loc poate căpăta un alt ritm de evoluţie. O veste bună te poate încuraja să mergi mai departe. O mână de ajutor de la un prieten care a trecut deja prin ceva similar se va dovedi a fi salvatoare. Umărul pus de cineva drag alături de tine îţi va reda încrederea în şansele de reuşită ale acestui plan, pentru că, ştiindu-te susţinut şi aprobat de pe margine de alţii, ai altă putere de a duce mai departe ceea ce ai început. Caută aşadar tovarăşii potriviţi în preajmă!

VĂRSĂTOR

Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate. Ori traficul e infernal şi te enervezi la tot pasul, eliberându-ţi nervii pe ceilalţi şoferi, ori ceea ce te aşteaptă pe parcurs te face să regreţi că ai plecat la drum, pentru că nu e o zi tocmai potrivită pentru deplasări. Te întorci acasă frânt de oboseală şi stresat, fără prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Dacă poţi amâna călătoriile pe altădată, ai fi mai câştigat, dar probabil e o obligaţie de serviciu ce nu suferă amânare.

PEȘTI

Vestea care ajunge azi la urechile tale are un efect foarte stimulativ asupra ta, pentru că deschide o perspectivă nouă asupra viitorului. Ştii mai bine încotro te îndrepţi, eşti mai sigur pe rezultatele care te aşteaptă la final şi depui eforturile care ţi se cer cu multă pasiune, convins că totul va ieşi bine. Ai nevoie de acest stimulent, de aceea ascultă cu luare aminte tot ce au ceilalţi de spus pe această temă, pentru că te poţi întâlni cu o persoană care are pentru tine un cuvânt cu impact major asupra sensului de mers. El devine motorul principal al viitoarelor tale succese.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2018

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
964 locuitori

Codreni este un sat din cadrul comunei Vălcineţ, raionul Ocniţa. Satul Codreni este situat la o distanță de 32 km de orașul Ocniţa şi la 192 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 964 de oameni. Satul Codreni este menționat documentar în anul 1765.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.