14 june 2019, 09:00 Kaleidoscope views 6504
Horoscopul pentru 14 iunie 2019
14 june 2019, 09:00 Kaleidoscope views 6504

Horoscopul pentru 14 iunie 2019

BERBEC

Nu te lăsa copleşit de un banal hop prin care ai mai trecut de o sută de ori înainte. Rămâi concentrat pe scopul tău cel mare, conştient că piedicile sunt absolut fireşti în urcuşul oricărui om către visele sale. Nu ele contează, ci ambiţia pe care o pui în joc, determinarea pe care o scoţi la lumină, curajul de a confrunta piedicile cu încredere deplină în tine. Fii pregătit pentru orice, pentru că poţi orice, la urma urmei, deci nu te împacienta că apar astfel de situaţii. De câte ori nu ai mai trecut prin aşa ceva înainte şi ai răzbit cu brio? Ai răbdare cu tine şi vei depăşi totul cu succes!

TAUR

Eşti în faţa unui nou început şi, ca de obicei, te înflăcărezi foarte repede, dar nu de entuziasm e nevoie acum, ci de un control foarte riguros al resurselor. Nu investi tot ce ai din prima clipă, ci drămuieşte-ţi bine forţele pe termen lung, deoarece mai e mult până la succes. Acum e doar prima etapă, poate şi cea mai dificilă, când trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui start, dar nu te grăbi! Nu cere rezultate imediate, nu te dezumfla dacă nu ajungi peste noapte la ce ţi-ai propus, ci investeşte cu cap, cu determinare, cu grijă tot ce ţine de tine. Dacă porneşti la drum şi dai tot ce ştii din prima etapă, cum vei administra resursele mai departe? Ţine frâiele, domoleşte caii!

GEMENI

Nu te mulţumi cu sensul în care mergi acum, ci caută în continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doreşti. Nu există o singură cale spre succes, de aceea e bine să ai şi câteva planuri de rezervă în caz că varianta iniţială pică. Nu e nimic dacă un proiect s-a împotmolit, lasă să treacă o zi şi ia-o mâine de la capăt sau tot de unde ai rămas, dar privind dintr-o altă perspectivă. Nimic nu e un capăt de drum, ci doar cere o altă viziune asupra evenimentelor, ca atare scormoneşte imediat prin memorie pentru a scoate la lumină altă idee, altă soluţie, altă opţiune. Sigur ai tu mai multe la dispoziţie!

RAC

Rămâi lucid şi lasă doar raţiunea să analizeze situaţia în care te afli, pentru că ai mintea limpede şi poţi găsi mai uşor soluţii. Dacă decizia ta înseamnă a renunţa la ceva pentru a porni pe altă cale, fii sigur că e o idee inspirată şi că asta trebuie să faci, ca atare nu te teme să spui adio, să laşi în urmă o etapă, să-ţi iei rămas bun de la o stare de lucruri sau de la oameni care au însemnat ceva pentru tine în trecut. Nimic nu e veşnic, ci mai vin astfel de momente când un final de capitol este de-a dreptul necesar pentru a te detaşa de cele întâmplate şi a porni pe alt drum. Ai curaj să alegi noua cale, fără să regreţi!

LEU

Dacă vezi că planurile făcute pentru azi nu înaintează orice ai face, nu insista. Schimbă imediat macazul spre o altă activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune. Te simţi blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai urneşte, dar, decât să pierzi vremea căutând explicaţii, mai bine ai renunţa, deocamdată, la tot, şi te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp înainte. Când o uşă ţi se trânteşte în nas, undeva, sigur se deschide o fereastră în altă parte şi trebuie să profiţi imediat de alternativele pe care le ai la dispoziţie.

FECIOARĂ

Bugetul s-a stabilizat şi e pe un teren mult mai bun. Banii au un rol important în reuşita planurilor acestei zile. Ieşi la cumpărături pregătit să îţi iei o mulţime de lucruri pe care le consideri esenţiale pentru fericirea ta. Că e un obiect de decor de care eşti foarte încântat sau de vestimentaţie de sezon pentru a-ţi reînnoi garderoba, simţi nevoia să te lauzi şi altora cu ultimele tale achiziţii, ceea ce te aşează în centrul tuturor discuţiilor despre modă. Afacerile merg şi ele foarte bine, cu şansa de a acumula un capital semnificativ ce îţi dă curaj să treci mai departe în planurile tale.

BALANȚĂ

E timpul să iei o decizie destul de tranşantă, dar care nu are nimic negativ sau riscant în ea, ci dimpotrivă, e soluţia optimă pentru problema în care te afli. E nevoie de curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a trasa o direcţie, de a spune foarte limpede ce vrei să faci, ca să nu cari după tine, la nesfârşit, o stare de lucruri incertă. Ai curajul să laşi în urmă balastul de care nu mai ai nevoie şi să-ţi trasezi un alt sens, mai drept şi mai clar înaintea ochilor. Nu te mai crampona de tot ce a fost, iartă, uită, închide acel capitol şi deschide o altă poartă!

SCORPION

Eşti la mijloc între două stări contrarii. Una te împinge să porneşti acum într-o direcţie nouă, în timp ce alta, mai precaută sau mai temătoare, îţi spune să stai pe loc şi să aştepţi un moment mai bun. Nu eşti sigur care dintre cele două căi este cea corectă, de aceea ar fi bine să le cântăreşti pe amândouă şi, dacă şi alte argumente din jurul tău te stimulează să dai startul acum acelei acţiuni, urmează îndemnul. Dacă stai pe loc şi trece şansa pe lângă tine fără să profiţi de ea, vei regreta că nu ai dat ascultare acelei încurajări.

SĂGETĂTOR

Nu vrei să te mai implici în activitatea unui prieten care nu ştie să-şi arate recunoştinţa pentru faptul că cei de lângă el îi sunt aproape. Ai făcut-o de atâtea ori şi nu l-ai mulţumit niciodată şi nici măcar nu a ştiut să aprecieze ce au făcut alţii pentru el, ca atare azi nu mai vrei să participi. De ce să-ţi consumi timpul şi energia pentru binele lui? Mai bine îţi vezi de ale tale şi refuzi cât poţi de elegant, căutând scuze. Nu mai pune atâta suflet în problemele altora, când ei nu ştiu decât să profite de bunăvoinţa ta!

CAPRICORN

Se animă spiritele în jurul tău, şi deşi pare a fi o atmosferă mai tensionată, tu nu intri în panică şi nu te opreşti la aparenţa agresivă a acestei stări de lucruri. Presimţi că în spatele acestei agitaţii se află altceva, ca atare nu tragi încă nicio concluzie. E o mască falsă, pusă de cineva care doreşte să-şi ascundă astfel adevăratele sentimente, de aceea abordează o atitudine bătăioasă şi combativă pentru a abate atenţia de la propriile sale slăbiciuni. Intuiţia ta de fin psiholog ştie ce se petrece cu el şi vei reuşi, pe de o parte, să-i domoleşti energia covârşitoare şi nervii şi, pe de altă parte, să-l ajuţi să se deschidă sufleteşte ca să-şi găsească singur soluţii la ceea ce-l irită. Te dovedeşti a fi un bun ascultător!

VĂRSĂTOR

Felul în care te comporţi supără pe cei care te ascultă şi nu faci altceva decât să creezi animozităţi în jurul tău. Eşti stresat, se vede că ceva nu-ţi convine, dar chiar dacă ai motive să o faci pe supăratul, încearcă să nu-ţi eliberezi nervii pe cei din jur, pentru că le strici şi lor tot cheful. Eşti implicat într-un fel de război cu toată lumea, dar nu eşti singurul în această situaţie, de parcă ai aduna alături de tine mai multe persoane cu acelaşi of, dorind să militaţi împreună pentru un drept sau pentru un scop. Nu prea sunt şanse să obţii victoria, ca atare mai redu tonul, cât de cât.

PEȘTI

E o zi senină indiferent de vremea de afară, pentru că sufletul tău e luminos şi calm cât timp te comporţi ca un copil lipsit de griji. Reuşeşti să vezi din tot ce se petrece în jurul tău doar partea frumoasă a lucrurilor. Excelentă abordare! De ce să te cramponezi de nimicuri, când ştii că toate au o rezolvare la final? Aşa că adu-ţi aminte de ceea ce făceai când erai mai mic, ce inocent priveai lucrurile din jurul tău, câtă încredere aveai în oameni, dar era o atitudine foarte bună pentru a trece peste toate zâmbind. Joacă-te un pic cu lucrurile serioase, glumeşte, distrează-te, eliberează-te de limitări şi frici şi fii ca şi cum n-ai avea nicio problemă. Şi chiar nu ai nicio problemă!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1703
Populația:
1060 locuitori

Paşcani este un sat din cadrul comunei Manta, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Cahul și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1060 de oameni. Satul Pașcani a fost menționat documentar în anul 1703.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.