29 november 2019, 09:00 Kaleidoscope views 1905
Horoscopul pentru 29 noiembrie 2019
29 november 2019, 09:00 Kaleidoscope views 1905

Horoscopul pentru 29 noiembrie 2019

BERBEC

S-ar putea sa suferiti pierderi financiare ca urmare a esecului unei afaceri in care v-ati pus mari sperante. Relatiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate si din cauza dificultatilor de comunicare. Va sfatuim sa va inarmati cu rabdare si sa evitati speculatiile financiare.

TAUR

Ceea ce porneşti azi are mari şanse să se transforme într-o reuşită de proporţii, cu atât mai mult că reuşeşti să îi atragi şi pe alţii în proiectul tău. Nu irosi această zi pe lucruri mărunte. Dă startul unei acţiuni de anvergură în care să investeşti tot ce ai mai bun în tine, deoarece rezultatele finale vor veni repede şi vor fi mai promiţătoare decât ai putea crede. Primeşti suficiente cuvinte de încurajare şi poate chiar şi un sprijin binevenit de la alţii ca să ai încredere că te îndrepţi în direcţia cea bună deci ce mai aştepţi? Acum e momentul să-i dai drumul!

GEMENI

Exact lucrul către care arăţi cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o şansă doar pentru că, momentan, nu-ţi inspiră încredere. Poate e o situaţie dificilă, la început, dar care ar putea lua o turnură excelentă după primele etape şi, dacă-i spui nu acum, s-ar putea să regreţi amarnic că ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ţi se oferă azi, foloseşte-te de orice prilej, chiar dacă nu-ţi place la început! Lucrurile bune nu se văd din prima.

RAC

Ca să-ţi poţi împlini visul pe care îl ţii acum ascuns în minte, ar mai fi nevoie de câteva informaţii în plus şi de ceva experienţă de viaţă. Cu alte cuvinte, trebuie să te apuci de învăţat, pentru că viitorul va cere de la tine nişte deprinderi pe care doar ţi le-ai dorit înainte, dar nu ai reuşit să le ataşezi la bagajul tău de cunoştinţe. Pune mâna pe carte sau cere sfatul specialiştilor care deţin aceste informaţii, ca să ai timp suficient să acumulezi noile experienţe.

LEU

Ai o mulţime de cheltuieli mici, care, adunate la un loc, formează o sumă mai mare, de aceea eşti nevoit să administrezi cu multă grijă sumele de care dispui, ca să nu dezechilibrezi pe undeva balanţa. Dacă tot de-ai decis să aduci la zi o serie mai mare de facturi cu sume mici, ai grijă totuşi să nu depăşeşti limitele pe care ţi le permiţi. Pic cu pic se poate forma o sumă prea mare pe care nu o vei mai putea gestiona cum trebuie. Calculează de zece ori înainte de a decide să deschizi portofelul.

FECIOARĂ

Pregăteşti o călătorie ce va avea loc cândva în perioada următoare, dar plecarea respectivă implică o întreagă serie de sarcini premergătoare pe care nu le poţi amâna. Ori o zi liberă înseamnă de fapt o altă zi întreagă de muncă în avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate să meargă de minune, dar cu cât eşti mai prudent şi mai organizat dinainte, cu atât călătoria în sine se va desfăşura mai bine, deci nu lăsa nimic fără să-l treci în revistă. Foloseşte cu cap răgazul rămas până în ziua plecării.

BALANȚĂ

Creativitatea şi inteligenţa îşi dau mâna de minune în planurile tale de azi, pentru că aduci la lumină proiecte care îţi fac şi imensă plăcere, şi îţi inspiră şi un sentiment de satisfacţie intelectuală. Deţii soluţiile cele mai bune, informaţiile cele mai solide şi, peste toate, şi o fantastică bucurie de a te ocupa de acest proiect. Parcă cineva îţi suflă în ureche ce ai de făcut, tocmai de aceea profiţi din plin de avântul de care beneficiezi pentru a duce aceste planuri cât mai departe. Cu asemenea resurse minunate la îndemână, totul ar trebui să meargă ca uns!

SCORPION

Se apropie un moment în care trebuie să iei o hotărâre. Nu o mai poţi amâna, chiar dacă ai tergiversat lucrurile în ultima vreme, dar de data aceasta vine momentul decisiv final. Înainte de a spune ce ai ales, ar fi bine să stai un pic de vorbă cu tine însuţi, fără influenţe din afară, pentru că numai acolo, în adâncul inimii tale, vei găsi răspunsul optim la problema ta actuală. Vei şti foarte bine ce ai de făcut şi mai ales ce nu trebuie să faci, dar nu poţi lua decizia fără câteva ore de meditaţie, de analiză la rece, poate chiar într-o totală izolare. Ai nevoie de linişte pentru a-ţi auzi mai limpede gândurile.

SĂGETĂTOR

E foarte stimulativ anturajul în care te afli azi, pentru că te ambiţionează să dai tot ce ai mai bun din tine, să nu aştepţi, să acţionezi acum şi aici, pentru că acesta e momentul perfect pentru o iniţiativă de zile mari. Deţii toate resursele pentru a reuşi ce ţi-ai propus şi ai mare noroc de un grup de colaboratori foarte buni care te împing de la spate şi îşi aduc şi contribuţia la scopul final. Pe cont propriu, fiecare separat, rezultatele nu ar fi aceleaşi, dar, unindu-vă cu toţii forţele, ritmul va creşte, înaintând împreună spre reuşită!

CAPRICORN

Dai dovadă de totală încredere faţă de planurile pe care le dezvolţi pas cu pas. Nici urmă de îndoială, nici un semn de întrebare cu privire la direcţia în care mergi şi cu asemenea atitudine succesul nu e departe! Chiar dacă nu ai ajuns încă acolo unde ai visat, tu vorbeşti despre planul tău ca şi cum ar fi deja împlinit, scopul atins, şi e perfect aşa, pentru că tu de fapt chiar vizualizezi rezultatele finale. Şi când eşti atât de sigur pe ele, nu mai e decât o chestiune de timp până la ele! Eşti călăuzit de propria intuiţie spre roade excelente, care parcă deja se prefigurează la orizont în cea mai benefică formă.

VĂRSĂTOR

Eşti un colaborator de nădejde care sare cu plăcere în ajutorul celorlalţi ori de câte ori este solicitat. Dacă lumea apelează la tine e semn că ţi se recunoaşte superioritatea, valoarea şi autoritatea în anumite domenii, pentru că nimeni nu-ţi contestă experienţa. Ai câţiva ani mai mult decât cei care bat azi la uşa ta, tocmai de aceea îţi oferi serviciile cu maturitate şi seriozitate, conştient că ceilalţi chiar au nevoie de sfaturile tale bine documentate. E o plăcere să poţi fi de folos şi, mai ales, să ţi se respecte îndrumările.

PEȘTI

E ciudat modul în care cei din jur te completează, de parcă aceleaşi persoane au şi un efect stimulativ asupra ta, dar şi de piedică. Nu se prea poate vorbi de vreun progres astăzi, ci vei resimţi tot ce faci ca pe un pas înainte şi doi înapoi, dar poate e bine să mai fii tras şi de mânecă în avântul tău, ca să nu greşeşti din prea mult entuziasm. Ia-o mai moale, aşadar, dar nu-ţi pierde energia pozitivă cu care ai pornit la drum, deci ţine cont şi de avertismentele care vin de la cei de pe margine, pentru că ei văd diferit lucrurile.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2019

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
2002 locuitori

Pohoarna este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Pohoarna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 29 km de orașul Șoldănești și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2002 oameni. Prima mențiune documentară a satului Pohrebea datează din anul 1527.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.