02 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 5701
Horoscopul pentru 10 februarie 2020
02 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 5701

Horoscopul pentru 10 februarie 2020

BERBEC

Nu te poţi pune de acord cu persoana iubită, pentru că tu ai o viziune asupra unor evenimente, iar celălalt crede cu totul altceva. La originea neînţelegerilor voastre se află diferenţe mari de gusturi şi o varietate mare de sentimente, pentru că ceea ce ţie îţi poate genera plăcere, poate declanşa respingere în sufletul celuilalt. Trebuie să staţi de vorbă ca să vă exprimaţi mai clar dorinţele, pentru că e posibil să vă doriţi amândoi acelaşi lucru, la un moment dat, dar nu ştiţi să spuneţi eficient ce simte fiecare.

TAUR

Rutina acestei zile te transformă într-un mic roboţel copleşit de problemele cotidiene. Nu-ţi vezi capul de treburi mărunte, dar de care nu poţi scăpa deocamdată. S-au adunat prea multe şi trebuia, odată şi-odată să te ocupi şi de ele, altfel s-ar fi creat un maldăr de sarcini care la un moment dat ar fi devenit o povară. Apleacă-te prioritar asupra lor, pentru că, dacă reuşeşti să le termini azi, ştergi de pe lista de restanţe o mulţime de puncte mici dintr-un foc şi brusc ţi se va părea că eşti mult mai liber.

GEMENI

Planul care se naşte acum în mintea ta are mari sorţi de izbândă, totul e să alegi bine momentul pentru a-i da startul. Vei urma paşii fireşti de la început până la final, trecând din reuşită în reuşită, fiecare succes intermediar fiind, de fapt, punctul de plecare a unei etape noi şi mai bune. Eşti mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor şi faci tot posibilul să ajungi şi mai repede la scopul visat. Evoluţia este rapidă şi promiţătoare, iar reuşitele te motivează să mergi mai departe.

RAC

Nu lua în serios criticile care sosesc azi din toate părţile, pentru că s-ar putea să nu fie rău intenţionate, aşa cum ţi se pare. Dacă tratezi cu umor replicile celor din jur, vei depăşi mult mai uşor momentele, pentru că dacă le pui la suflet, rişti să-ţi strici toată ziua. Unii comentează ceea ce faci, dar fără a avea intenţii negative, ci doar aşa, de dragul conversaţiei. Răspunde-le şi tu lor cu aceeaşi monedă, pentru că nu are rost să fii agresiv la cea mai banală replică la care ar merita doar să râzi.

LEU

Eşti nerăbdător să ajungi mai repede la un anumit moment de care ţi-ai legat cele mai mari speranţe. E o chestiune de suflet, deci liniştea sau fericirea ta depind de acel moment căruia îi atribui însuşiri speciale. Poate e prima întâlnire cu persoana care te atrage, poate e un eveniment major în cuplu, de aceea emoţiile tale ajung acum la cote maxime. Simţi că însuşi destinul îşi lasă amprenta pe acest moment deosebit şi de aceea aştepţi enorm de la el, ca şi cum ţi-ar schimba viaţa!

FECIOARĂ

Eşti cam timid în faţa persoanelor care reprezintă autoritatea şi-ţi găseşti cu greu argumentele de a convinge că ai dreptate. Ţi-e teamă să nu fii criticat sau respins şi fiecare contact cu oficialităţile îţi aduce aminte că birocraţia este cel mai mare inamic al planurilor tale. Dacă reprezentantul instituţiei la care apelezi azi te trimite la plimbare, eşti atât de supărat încât eşti gata să renunţi complet la serviciile acestuia. Răspunsul oficial care ajunge azi la tine poate suna a refuz categoric ce pune capăt anumitor demersuri.

BALANȚĂ

Refuzul care vine azi ca din senin îţi strică toate planurile pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect important. Îl poţi considera o uşă trântită în nas, un eşec care, momentan, nu poate fi reparat. Ţi se cere o schimbare radicală de atitudine, nu mai poţi continua în acelaşi mod ca înainte, deci, oricât de greu îşi este să te adaptezi altei situaţii, va trebui să o faci cât de repede, ca să nu pierzi tot ce ai construit până acum. E o surpriză neplăcută, dar dacă îi vei da curs, mai sunt încă şanse pentru planul ajuns acum în impas.

SCORPION

Munceşti mult, dar nu prea dai randament, pentru că ceva îţi lipseşte. Ori nu eşti prea motivat de ceea ce te aşteaptă la final, ori energia ta e pe terminate şi tare ai avea nevoie de o pauză, ori nu ai colaboratori de nădejde care să contribuie eficient la ceea ce aveţi de făcut împreună. Totuşi vei încerca de unul singur să duci mai departe ce ai început, acordând maximă atenţie sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub aşteptări, având, uneori, impresia că munceşti prea mult pentru ceva ce nu ar merita atâta implicare.

SĂGETĂTOR

Se resimte o bună cooperare între generaţii. Cel tânăr ascultă cu respect de cel mai în vârstă iar acesta, la rândul său, ţine cont în permanenţă de părerile celui aflat la mare distanţă de ani. Se naşte un schimb reciproc avantajos de păreri, de idei, de sfaturi, pentru că fiecare are acces la informaţii din cu totul alt plan al domeniului în care îşi unesc acum forţele. Fă echipă, aşadar, cu o persoană din altă generaţie decât tine, pentru că fiecare are de câştigat din această excelentă cooperare. Nimeni nu trebuie s-o facă pe atotcunoscătorul sau pe şeful, pentru că la orice vârstă e ceva de învăţat.

CAPRICORN

Eşti cam superficial şi ai impresia că, dacă ai mai multe variante la dispoziţie, te poţi juca cu ele. Nu e adevărat! Dacă ai mai multe opţiuni, nu înseamnă că poţi face ce vrei, ci trebuie să le cântăreşti foarte atent ca să o alegi pe cea mai bună. Dacă porneşti într-o direcţie cu gândul că, dacă nu iese, vei porni imediat spre cealaltă, te înşeli, pentru că, odată aleasă, aceea va fi soluţia finală, ca atare analizează argumentele pro şi contra şi fă o alegere în deplină cunoştinţă de cauză. Nu vei avea a doua şansă!

VĂRSĂTOR

Ai de a face cu generaţii foarte diferite şi cu fiecare trebuie să-ţi adaptezi modul de comunicare conform vârstei. De la cei maturi ai multe de învăţat şi îţi recunoşti limitele intelectuale, aşteptând lecţiile pe care vor să ţi le împărtăşească. Dacă cel matur eşti tu, vei avea ocazia să oferi şi tu celor începători o lecţie bună de viaţă, pentru că ai un as în mânecă pe care îl vei pune în valoare la momentul potrivit. Trebuie să ştii să te foloseşti cu înţelepciune de anii pe care-i porţi pe umeri, recunoscându-ţi poziţia faţă de cei aflaţi la distanţă mare de ani faţă de tine: în plus sau în minus.

PEȘTI

Trebuie să iei la bani mărunţi orice afacere în care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru că există riscul de a trece cu vederea o cifră de la care se poate declanşa mai apoi o serie întreagă de probleme. O neglijenţă minoră, cum ar fi o virgulă pusă greşit sau lipsa unui zero în coada unui număr pot fi erori banale la prima vedere, dar ale căror efecte se vor dovedi a fi mult mai grave. Verifică legalitatea tuturor tranzacţiilor pe care le închei azi, citeşte clauzele contractuale cu atenţie, pentru că aici se pot infiltra erori periculoase.

 

Source: www.acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1456
Populația:
2986 locuitori

Cobîlea este un sat şi comună din raionul Şoldăneşti. Satul Cobîlea este situat pe malul drept al rîului Nistru, la o distanță de 14 km de oraşul Şoldăneşti şi la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2986 de oameni. Satul Cobîlea este atestat documentar la 18 februarie 1456.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.