21 february 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2359
Horoscopul pentru 22 februarie 2020
21 february 2020, 19:00 Kaleidoscope views 2359

Horoscopul pentru 22 februarie 2020

BERBEC

Veştile care sosesc azi te pun serios pe gânduri şi transformă noaptea în zi. Insomnia pare să fie principalul duşman al acestei zile, pentru că nu te poţi relaxa şi îţi pui o mulţime de întrebări pe marginea veştii tocmai aflate. Cel mai mult te supără faptul că nu poţi face nimic pentru a ieşi din această stare şi nu faci altceva decât să te frămânţi întruna, copleşit de neputinţă. Mai aşteaptă o zi, vor mai apărea detalii în plus care vor mai reduce incertitudinea de acum, dar până atunci ţi se pare că e o veşnicie.

TAUR

Azi te joci de-a iubirea în cel mai copilăresc mod, pentru că nu e momentul să discuţi despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o încărcătură capitală. Ia-o mai uşor, bucură-te de tot ce simţi, de fluturii din stomac, de distracţia care însoţeşte fiecare clipă petrecută în doi, fără să pretinzi de la celălalt angajamente de cursă lungă. Vor veni şi ele, dar azi cel mai bine e să tratezi iubirea ca pe o aventură frumoasă în doi în care fiecare e liber să experimenteze şi să se simtă bine.

GEMENI

Fii deschis spre dialog, spre discuţii sincere, pentru că se naşte un schimb excelent de opinii din care fiecare are ceva de câştigat. Nu-ţi impune doar tu propriile păreri, pentru că ai putea primi  de la ceilalţi suficiente soluţii interesante la întrebările care te frământă. Dacă fiecare îşi expune punctul de vedere cu argumente logice, cu luciditate şi claritate, vei vedea că orice situaţie dezechilibrată îşi va găsi mult mai repede rezolvarea, pentru că din acest dialog ies la iveală idei strălucite. Şi tu ai ceva în minte, şi cel din faţa ta, la fel şi vă puneţi ideile laolaltă spre un rezultat reciproc avantajos. Primeşti şi dai soluţii excelente!

RAC

Lasă comentariile în situaţia de faţă, pentru că acest vacarm chiar nu-şi are rostul. Chiar dacă eşti o fire mai sonoră care, atunci când are ceva de spus, iese în faţă şi vorbeşte răspicat, de data aceasta cea mai bună soluţie e… tăcerea! Ştii cum se spune: dacă tăceai filosof rămâneai! Cam asta vei trăi şi tu astăzi, pentru că situaţia prin care treci nu merită atât de intens judecată, analizată, comentată pe toate părţile. Se va rezolva de la sine cu un dram de discreţie. Lasă discuţiile nervoase pe altădată, pune-te în pielea celuilalt şi gândeşte-te dacă ai chef azi de atâta zgomot!

LEU

Uneori, ai nevoie şi de un pic de solitudine, să te retragi în lumea ta pentru o oră sau pentru o zi, deoarece inima ta are nevoie de linişte. Rupe-te de zgomotul din jurul tău şi apleacă-te cu multă grijă şi iubire asupra nevoilor tale cele mai profunde. Rareori îţi acorzi asemenea atenţie, ca cea de azi, dar efectele grijii pe care ţi-o arăţi vor fi eliberatoare! Scapi de temeri care te apasă, descoperi ce anume te ţinea captiv într-o zonă emoţională negativă sau scoţi din nou la lumină un vechi vis pe care l-ai înăbuşit cândva pentru că nu îl mai credeai posibil. Deschide acea cutiuţă secretă din inima ta şi vezi ce găseşti acolo!

FECIOARĂ

Fără un program ieşit din comun, te poţi apleca asupra acelor activităţi de rutină pe care le-ai tot amânat înainte. Fie că faci ordine prin hârtii, corespondenţă sau acte, fie că te ocupi mai serios de copii, te vei simţi mult mai bine la finalul zilei că ai reuşit să mai pui câte ceva la locul potrivit. Poţi discuta despre o mulţime de lucruri mărunte şi aparent nesemnificative, dar după ce vei trage nişte concluzii, îţi vei da seama că trebuia să te ocupi odată şi-odată şi de ele. Azi a fost ziua potrivită!

BALANȚĂ

Nimic nu poate fi mai frumos azi decât o petrecere, o reuniune de familie, timpul liber în compania celor dragi. Se aude aer de distracţie, muzică, motiv de a bea ceva, şi te simţi bine în compania celor care te înconjoară cu simpatie şi afecţiune. Dacă printre cei din preajma ta se află şi omul pe care îl iubeşti, ziua va fi perfectă, pentru că inima ta va avea motive clare de fericire şi veselie. Dacă nimeni nu te invită undeva, fă tu mobilizare generală, pentru că şi alţii au chef să se destindă.

SCORPION

Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău din cauza unui amic ce îşi eliberează nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru că vâlvătaia e gata să izbucnească. Sunt momente când a ignora, a te face că nu auzi, a trece mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat sunt cele mai bune reacţii în cazul momentelor critice. Taci şi suportă situaţia, chiar dacă nu-i convine, pentru că numai aşa poţi dezamorsa mai repede bomba!

SĂGETĂTOR

Un amic te-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înţelegi prea bine, te arăţi dispus să-l ierţi şi să-i acorzi o şansă de împăcare. Dacă şi pe asta o strică, ar fi bine să închizi complet acest capitol, dar nu pica în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la tine o reacţie agresivă, pe care să ţi-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tău! Fii tui cel blând, cel înţelegător, cel împăciuitor, şi nu-l lăsa să te enerveze şi mai tare! Dacă e deştept, va accepta împăcarea!

CAPRICORN

E o plăcere să-l vezi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi şi mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi. Ceea ce clădiţi acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, deci aveţi toate motivele să trageţi tare pentru a vedea acest vis împlinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relaţiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celălalt, ci vâsliţi laolaltă!

VĂRSĂTOR

Dorul te cheamă spre zona ta de baştină, spre casa părintească sau spre o localitate îndepărtată unde se află ceva drag sufletului tău. Ai şanse să vezi cu ochii tăi acel loc la care visai, încât călătoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a întâlni fericirea şi de a-ţi împlini visele. Pe unde treci, vezi locuri frumoase, peisaje încântătoare, oameni plăcuţi, iar deplasările sunt astfel cea mai rapidă metodă de relaxare pentru tine. Pleacă la drum, aşadar!

PEȘTI

Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal ca, empatic şi impresionabil cum eşti, să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă descendentă. Mai bine ieşi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci. Ei îţi spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că eşti într-o pasă emoţională hiper-sensibilă la stimuli negativi, te pot trage şi pe tine alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populaţia:
2426 locuitori

Ignăţei este un sat şi comună din raionul Rezina. Ignăţei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 42 km de orașul Rezina şi la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2426 de oameni. Satul Ignăţei din ţinutul Orheiului este atestat documentar în anul 1623.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.