06 march 2020, 09:00 Kaleidoscope views 3231
Horoscopul pentru 3 iunie 2020
06 march 2020, 09:00 Kaleidoscope views 3231

Horoscopul pentru 3 iunie 2020

BERBEC

Eşti implicat într-un proiect care cere enorm de la tine. Ai toate resursele necesare pentru a-i face faţă cu brio, ca atare implică-te cu tot ce ai şi tot ce ştii, deoarece roadele vor fi demne de laudă. Îţi pui şi mintea serios la contribuţie, şi umărul la treabă, pentru că este un plan care cere de la tine investiţii imense din toate direcţiile: şi argumente logice, şi atenţie, şi concentrare, dar şi efort fizic susţinut. Dar le poţi face pe toate cu succes, pentru că sunt în joc reputaţia şi renumele tău, scopurile sau visele tale cele mai înalte, deci tragi tare orice ar fi!

TAUR

Atmosfera e perfectă în jurul tău, probabil tu eşti motorul tuturor acţiunilor interesante de astăzi şi reuşeşti să-i ţii aproape şi pe alţii cu interese similare. Parcă e chiar loc de petrece, pentru că lumea are chef de distracţie, se simte bine şi poate chiar se iveşte o ocazie de a sărbători un eveniment care bucură pe toată lumea. Este o zi lejeră, ca de vacanţă, în care nimic nu te îngrijorează, nu vezi nimic negru în preajma ta şi îi molipseşti şi pe alţii cu această stare de bună dispoziţie binefăcătoare.

GEMENI

Uneori e nevoie şi de mici compromisuri, iar tu eşti una din zodiile care le poate face uşor, fără să le pună la suflet şi fără să le transforme în motiv de depresie. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori să-ţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe, pentru că îi aşezi pe ceilalţi deasupra ta, cu prioritate. Nu se ştie dacă ei ar face la fel pentru tine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde mulţumiri pentru asta!

RAC

Eşti mai timid şi nu reuşeşti să exprimi tot ceea ce simţi, indiferent că e vorba de iubire, de teamă sau de nemulţumiri. Le ţii în tine, ceea ce creează o stare de tensiune ce ţi se reflectă pe chip. Numai persoana iubită simte că se petrece ceva cu tine şi încearcă să se apropie mai mult de inima ta, arătându-ţi astfel că-i pasă ce ai. Tu nu vrei totuşi să-l împovărezi cu problemele tale, preferând să le duci singur în spate. Fă un efort să-ţi descătuşezi inima şi să dai afară ceea ce te macină: te vei simţi mult mai bine!

LEU

Azi poţi fi cavalerul în armură strălucitoare pentru o persoană care trece prin momente dificile. Apari la momentul cel mai potrivit pentru a-l scoate din întuneric, din suferinţă, din singurătate. Practic, tu lupţi pentru drepturile sale, uiţi de propria ta viaţă doar pentru a sări în ajutorul lui şi nimic nu te încântă mai mult decât să observi măcar o schiţă de zâmbet pe chipul lui. O faci dezinteresat, necondiţionat, sincer, cu dragă inimă, oferind tot ce ai mai bun în tine pentru a-l proteja. Deţii toate armele de care e nevoie pentru o victorie deplină, eşti persoana cea mai potrivită să preia pe umerii săi asemenea misiuni eroice, pentru că eşti curajos şi pregătit de orice.

FECIOARĂ

Te simţi ciudat azi în pielea ta, parcă toată lumea te ocoleşte, parcă nimeni nu te înţelege sau nici măcar nu observă că exişti, ceea ce naşte o stare emoţională negativă în inima ta. Abordezi o atitudine care, de obicei, nu te reprezintă, tocmai de aceea lumea preferă să nu te bage în seamă, poate aşa îţi trece. Totuşi, tu eşti cel contradictoriu: vrei să te retragi în lumea ta şi să stai pe margine, dar în acelaşi timp suferi că lumea te ignoră, că nu eşti primit în societate cu braţele deschise. Hotărăşte-te odată: vrei să te izolezi şi să-ţi vezi de ale tale sau să te integrezi printre ceilalţi şi să comunici, fără să mai vezi în jur doar inamici, supărări şi persecuţii?

BALANȚĂ

Iubirea nu cere doar declaraţii pompoase şi aprinse, ci poţi demonstra celui drag ce simţi pentru el şi prin fapte concrete. Vei şti să-i arăţi ce simţi pentru el, nu doar să-i declari cu surle şi trâmbiţe, ca atare partenerul ar trebui să aprecieze mai mult la tine gesturile mature, înţelepte, răbdarea şi toleranţa cu care tratezi relaţia, şi nu neapărat vorbele dulci sau cadourile scumpe. Dacă doar asta aşteaptă de la tine, înseamnă că nu va aprecia niciodată modul matur şi lucid cu care îi arăţi că vrei să clădeşti ceva de perspectivă.

SCORPION

Lasă toate fobiile deoparte, nu au ce căuta la o persoană care a trecut prin atâtea în ultimii ani, acum eşti mult mai matur, mai puternic, ai învăţat că nimic nu te poate afecta dacă nu permiţi tu, deci toate aceste motive care îţi creează încă neplăceri la nivel psihic, ar trebui ignorate. Nici tu nu-ţi dai seama de unde ai atâtea frici – să vorbeşti în public, să dai un telefon, să îţi exprimi părerea, să circuli noaptea etc – dar nu contează de unde provin, ci cum le poţi şterge de pe creierul tău. Prin stăpânire de sine, prin care să demonstrezi că eşti acel om puternic pe care îl cunoaşte lumea, şi măcar de ochii lumii, îţi poţi înfrâna fricile. Doar nu ai vrea ca lumea să te vadă că tremuri de la un fleac!

SĂGETĂTOR

Întâlneşti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ţi oferi o viziune imparţială din afară. El vede lucrurile detaşat, de pe margine, fără implicaţii sentimentale şi cântăreşte situaţia corect. Te poţi baza întru totul pe sfatul oferit de acesta şi pe concluzia pe care o extrage la rece, şi dacă mai pui şi în practică soluţia oferită de el, ai numai de câştigat. Toate revin la normal şi se reinstalează echilibrul şi calmul peste situaţia care te stresa la maximum. De unde se vede câtă nevoie ai uneori de o părere avizată din afară!

CAPRICORN

Dacă e loc de petrecere azi în preajma ta, vei participa cu maximă bucurie, trup şi suflet, pentru că cel care se află în centrul atenţiei merită toate felicitările. E ca o zi de sărbătoare, ba chiar se aude veste şi de cadouri, iar atmosfera aceasta veselă şi tonică face tuturor plăcere. Ceea ce vă oferiţi unii altora, fie că e vorba e cuvinte frumoase, complimente şi felicitări, fie că e vorba chiar de obiecte materiale sub formă de daruri, vă copleşeşte plăcerea de a dărui şi de a primi, pentru că sunteţi cu toţii conştienţi că o relaţie de succes se păstrează şi cu astfel de gesturi de generozitate. Dai orice, dai şi cămaşa de pe tine, dintr-un avânt de dărnicie!

VĂRSĂTOR

Speranţele pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect la care îţi aduci contribuţia par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Pe moment, eşti tentat să aluneci spre depresie, să priveşti lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunţi, mai bine ai analiza un pic situaţia, pentru că sigur ai ceva de învăţat din acest hop. După ce-l vei trece, vei răsufla uşurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător, pentru că te-a obligat să mai treci odată totul în revistă. Sigur descoperi ceva folositor!

PEȘTI

Este o zi agitată în care vei cădea de multe ori în tirul altora şi mai nervoşi decât tine. Se ştie că ai limba ascuţită, dar de data aceasta nimereşti în medii în care ceilalţi sunt şi mai agresivi, şi mai furioşi, încât nu ştii cum să le ţii piept. Te poţi aştepta la afronturi dure din partea unora care îşi seamănă. Deci ai ocazia să vezi, prin intermediul lor, cum arăţi şi tu când îţi sare ţandăra. Ei sunt oglinda propriilor tale manifestări violente, deci poţi învăţa ceva din asta: să îţi mai domoleşti furia atunci când ceva nu-ţi convine.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
222 locuitori

Cortenul Nou este un sat din cadrul comunei Cealîc, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 222 de oameni. Satul Cortenul Nou a fost menționat documentar în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.