19 june 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1946
Horoscopul pentru 19 iunie 2020
19 june 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1946

Horoscopul pentru 19 iunie 2020

BERBEC

Sursa cea mai puternică de energie pozitivă pentru tine, acum, e familia. De acolo primeşti toate resursele de care ai nevoie: şi iubire, şi susţinere, şi optimism, şi bucurie, cam tot ce ai nevoie pentru o viaţă armonioasă şi împlinită. Familia este în centrul universului întotdeauna, dar azi parcă se petrece ceva  şi mai deosebit! Ocupă-te şi tu mai mult de cei dragi, pentru că orice sursă de energie trebuie şi ea alimentată, nu-i aşa? Dacă ei te încarcă pe tine de atâtea lucruri minunate, la fel trebuie să oferi şi tu înapoi. Schimbul de energie pozitivă este susţinut reciproc şi fiecare se bucură astfel de darurile celuilalt.

TAUR

Eşti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunţi şi diseci firul în patru fără rost, prea stai şi analizezi fiecare chichiţă când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal. Fă-le şi tu mai relaxat, chiar şi cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu e în beneficiul tău. Calmează-te şi ocupă-te de ce ai de făcut cu un soi de amuzament, ca şi cum ar fi o distracţie, nu ceva atât de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine dacă abordezi un zâmbet pe figură şi le vezi ca pe o joacă.

GEMENI

Nu le poţi controla chiar pe toate în viaţă, ca atare evenimentele care se anunţă la orizont vin ca un tăvălug spre tine, nu te poţi opune lor. Lasă garda jos şi acceptă lucrurile aşa cum vin, pentru că ar putea fi mult mai bune decât ai putea tu crede. Ştii prea bine că nu eşti cel mai bun la luat decizii şi, dacă ai vrea să le aşezi pe toate la locul lor cu atâta rigurozitate, s-ar putea să nu iasă chiar aşa cum visezi. Schimbările care se anunţă vor fi mai bune decât crezi, deci lasă-le să se manifeste, dă-le voie să se instaleze în viaţa ta, cu încredere deplină că sunt în avantajul tău. Acceptă noutatea!

RAC

Nu vrei nimic altceva decât să te bucuri de liniştea casei tale. Preferi să-ţi petreci ziua în familie, în mediul cu care eşti obişnuit, fără a visa la nimic care ţi-ar putea strica pacea care te copleşeşte. Chiar dacă sunt aceleaşi lucruri de zi cu zi pe care le ştii pe din afară şi care te plictisesc, preferi să te ocupi de ele, din puţină comoditate. Dacă ar apărea altceva mai interesant, ai respinge din start oferta, pentru că nu dai semne că ai avea chef de ceva. Orice activitate statică, sedentară, pasivă, îţi e pe plac, de parcă nu ai vrea să te deranjeze nimeni şi nimic din lenea instalată. Meriţi şi tu o zi de totală detaşare!

LEU

Nu te simţi bine într-un mediu în care planează o stare de tensiune. Parcă ai nimeri printre străini, deşi sunt persoane cu care ai ceva de împărţit, fie în plan familial, fie în plan profesional. Pentru că ei între ei nu se înţeleg deloc, nici tu nu îţi găseşti locul printre aceştia. Poate chiar prezenţa ta va fi cheia problemei, pentru că devii liantul central care apropie taberele adverse ca să facă iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotrivă, intră cu inima deschisă şi cu multă toleranţă faţă de toanele lor, pentru că tocmai tu îi poţi readuce la masa tratativelor în mod fericit pentru a restabili armonia.

FECIOARĂ

Lucrurile cele mai bune sunt şi cele mai simple, de aceea azi găseşti un motiv de bucurie chiar şi în cele mai mărunte preocupări. Nu ai pretenţii imense de la ceea ce întâlneşti pe parcursul acestei zile, ci reuşeşti să zâmbeşti de la un fleac dar care apare într-un ambalaj atât de plăcut, încât ţi se pare fantastic! Nu pretinde lucruri ieşite din comun pentru a fi fericit, ci poţi descoperi un motiv să te simţi bine chiar şi în cele mai comune aspecte cu care te întâlneşti azi: o vizită la magazin, un film la televizor sau o cafea băută în familie pot avea efecte binefăcătoare!

BALANȚĂ

Te întâlneşti cu un vechi amic despre care probabil nu mai ştiai nimic şi revederea este emoţionantă şi amuzantă. Este o ocazie excelentă de a lega din nou relaţia care, în trecut, ţi-a făcut mare plăcere, încât profiţi de această ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a întâmplat în vieţile voastre în ultimii ani şi a reînnoda prietenia de odinioară. Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, îşi va arăta utilitatea, ca atare, dacă acest om revine în calea ta după atâta vreme, e semn că mai are încă un rol de jucat în destinul tău, deci reprimeşte-l în viaţa ta!

SCORPION

Dacă pleci la drum astăzi, stai cu urechile pâlnie la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că informaţiile interesante vin de pretutindeni. Fii receptiv la sfaturi, la idei, la cuvintele care se aud în preajmă, pentru că, printre ele, se află şi unele informaţii care se vor dovedi a fi esenţiale pentru planurile tale. Cele mai bune veşti nu sunt accesibile aici, alături de tine, ci la o oarecare distanţă de casă. Ori iei legătura prin telefon sau alte mijloace de comunicare cu acele zone, ori ajungi personal pe acolo datorită deplasărilor de azi, dar te întorci acasă cu încă o experienţă acumulată. Dacă ai sta pe loc, nu ar apărea această ocazie minunată de a mai învăţa ceva util.

SĂGETĂTOR

Adevărul poate reveni la lumină după o luptă întreagă cu minciuna. Poate ai comis o eroare cândva care acum îşi arată efectele nedorite şi trebuie să te grăbeşti, măcar acum, după atâta vreme, să restabileşti ordinea corectă. Dacă altcineva ţi-a înşelat aşteptările, trebuie să i-o spui direct, pentru că nici nu şi-a dat seama că a greşit faţă de tine dar, dacă va afla că te-a supărat. Va face tot posibilul să îndrepte lucrurile. Parcă se face lumină, se reaşează lucrurile pe făgaş normal şi te linişteşti şi tu, pentru că neregulile nu pot dura la nesfârşit: tot se clarifică odată şi-odată situaţia!

CAPRICORN

Cineva îţi oferă o informaţie care devine de fapt o garanţie că eşti pe calea cea bună spre un succes la care visezi. Aveai nevoie de această confirmare, care sună ca o aprobare, ca un stimulent să nu te opreşti din drum, pentru că nu mai e mult şi vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Nici ţie nu-ţi vine a crede să vezi că lumea te aprobă de pe margine şi te împinge de la spate să duci la îndeplinire ceea ce ai început, semn că a fost un ţel bine ales cu mari şanse de reuşită. E o plăcere să lupţi mai departe când te ştii susţinut în acest fel!

VĂRSĂTOR

Iubirea este la cote maxime azi, pentru că persoana iubită te aşează în centrul universului său şi te simţi foarte bine în această postură. Iubirea îţi dă energie, curaj, încredere, pentru că atunci când te ştii susţinut necondiţionat, eşti capabil de adevărate miracole. Veştile bune vin direct către inima ta şi motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ai putea spune că este una dintre cele mai grozave zile în plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei poveşti de iubire, cum ar fi prima întâlnire cu cel de care te-ai îndrăgostit, o cerere în căsătorie sau… chiar ziua nunţii!

PEȘTI

Joci rolul central într-o acţiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea ta bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea ta. Ai avut un moment de inspiraţie pe care l-ai expus şi altora şi s-au adunat repede şi alţi adepţi care au considerat că ideea ta e profitabilă şi merită pusă în practică. Totul evoluează bine, i-ai dat startul într-un moment potrivit şi acum vă uniţi cu toţii forţele, încât rezultatele se vor arăta foarte repede. Toţi au de câştigat de pe urma iniţiativei tale, dar satisfacţia ta majoră e că ţi se recunoaşte rolul cheie iar mulţumirile tuturor se îndreaptă cu recunoştinţă spre tine. Cum să nu fii mândru?

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
1199 locuitori

Pleşeni este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tătărăşeni, Hănăseni şi Pleşeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cantemir și la 106 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1199 de locuitori. Satul Pleșeni a fost menționat documentar în anul 1835.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.