26 june 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2008
Horoscopul pentru 26 iunie 2020
26 june 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2008

Horoscopul pentru 26 iunie 2020

BERBEC

Dacă ai ajuns într-un impas, caută atent unde se află greşeala şi recunoaşte-o, pentru că n-are rost să ascunzi gunoiul sub preş. Om eşti şi tu şi a greşi e omeneşte, deci acceptă-ţi slăbiciunile şi limitele aşa cum sunt ele, fără a o face pe grozavul. La fel ca orice om mai calci alături, mai faci gafe infantile, dar pe care le poţi repara imediat. Primul pas e să priveşti adevărul în faţă cu realism, să nu-l mai respingi cu atâta vehemenţă. Tu ai comis-o, deci recunoaşte-ţi vina şi pune mâna pe unelte ca să redresezi situaţia prin forţe proprii.

TAUR

Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru că doar aşa îţi poţi da seama de cât de multe lucruri eşti capabil. Dacă ţi-ar veni toate uşor pe tavă, ai profita de ocazie şi atât, fără să mai înveţi ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apelează la resursele tale cele mai profunde şi îl rezolvi mai bine decât credeai că poţi. Vei fi încântat la final să vezi ce bine s-au aşezat toate, câte atuuri ai în buzunar de care nici nu erai conştient, ca atare nu privi eventualele hopuri ca pe nişte probe imposibile, ci ca pe şanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri şi soluţiile cele mai bune.

GEMENI

Poți descoperi sursa problemelor din viaţa ta şi, după ce o descoperi, să te eliberezi de ea cu uşurinţă. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci caută iluziile după care te-ai ghidat, făţarnicii care ţi s-au băgat pe sub piele, pistele false pe care ai mers înainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, şi fă curăţenie în viaţa ta. Eşti atât de exigent şi de pregătit de acest proces de purificare, încât nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepţi nimic din ceea ce înainte te-a păcălit şi ai acceptat să facă parte din viaţa ta, gata să dai afară minciuna, iluzia, himerele, visele imposibile.

RAC

Ai alături de tine un om care îşi deschide inima în faţa ta tocmai pentru că are încredere deplină în sfaturile tale. Din prietenie sinceră, îi vei oferi ajutorul tău, convins că vei juca un rol cheie în rezolvarea problemei care îl macină. Nu eşti direct implicat emoţional, şi tocmai capacitatea de a rămâne detaşat de ceea ce trăieşte acesta te ajută să-i oferi un sfat corect şi concret. Îi vei câştiga respectul şi prietenia pentru o viaţă întreagă, pentru că simte că fără tine nu ar fi depăşit impasul.

LEU

Discuţiile pe care le poţi cu partenerul de viaţă au un efect pozitiv asupra voastră, în cuplu, iar respectul şi încrederea reciprocă se amplifică. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de încurajare şi intenţii sincere de a participa trup şi suflet, tot aşa cum şi tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus. Reuşiţi să conlucraţi excelent, punând fiecare în joc calităţile care i se cer pentru o relaţie minunată: unul investeşte suflet, celălalt raţiune, unul deschide drumul, celălalt urmează.

FECIOARĂ

Ţi-ai făcut iluzii cu privire la intervenţia salvatoare a unui amic într-un plan în care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, într-un moment de infatuare, ţi-a promis marea cu sarea şi tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, când ar fi momentul să participe efectiv în modul în care a promis, îl vezi că întoarce spatele şi-şi încalcă astfel cuvântul dat. E o lecţie bună de viaţă să nu te mai încrezi în oricine, mai bine zis să înveţi să te descurci singur, fără a visa miracole de la alţii care nu fac altceva decât să promită.

BALANȚĂ

Ai încredere deplină în drumul tău, spune-ţi cu tărie că duce numai spre acel succes la care visezi şi ai să vezi că aşa va fi. Nu renunţa nicio clipă la această încredere, pentru că ea e resursa principală care te ajută să ajungi acolo unde îţi doreşti. Nu contează ce spun alţii, nu contează că mulţi te vor privi cu suspiciune, pentru că tu crezi în visul tău oricât de ciudat ar suna. Cât timp te bazezi numai pe forţele proprii, nu ai de ce să-ţi faci griji, pentru că tu ştii foarte bine ce resurse imense ai! Mergi pe calea ta, ajungi la succes, şi la urmă le vei arăta tuturor că ideea ta era demnă de încredere. Iar acum şi de laudă!

SCORPION

O afacere pe cont propriu ar fi cea mai înţeleaptă decizie pe care ai putea s-o iei acum. Poate deja ai acumulat un capital care aşteaptă să fie investit într-o direcţie din care, într-o zi, ar putea apărea beneficii materiale promiţătoare. Dacă te bate demult gândul să porneşti de unul singur într-o afacere sau un proiect cu conotaţii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te aştepta la câştiguri peste noapte. Ţi se cere efort, răbdare şi curaj până vor apărea şi rezultatele sperate!

SĂGETĂTOR

Te afli într-un mediu aglomerat în care ai ocazia să intri în contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umană e de invidiat, pentru că ştii de fiecare dată cum să-ţi exprimi punctul de vedere în funcţie de interlocutorul din faţa ta. Eşti un exemplu de socializare şi comunicare, deoarece tu găseşti întotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversaţie cu oricine, chiar şi cu cei necunoscuţi, iar calităţile pe care le implici te pun bine în valoare, devenind o prezenţă agreabilă şi căutată de multă lume.

CAPRICORN

Energia ta pur şi simplu înfloreşte pe parcă ceva o alimentează din umbră. Nimeni altcineva nu e responsabil de această dispoziţie excelentă, de acest elan creator, de cheful fantastic care te împinge de la spate decât propria ta minte. Tu eşti cel care spune vreau mai mult, pot mai mult, merit mai mult, şi simţi că totul se măreşte ca un aluat pus la dospit. Ideile tale cresc, bucuria ta se extinde, tot ce ai mai bun în tine se lărgeşte sub ochii tăi şi eşti de-a dreptul entuziasmat de semne. Cu asemenea vânt prielnic din spate, încearcă să ţinteşti spre lucruri cât mai importante, pentru că vor evolua de minune!

VĂRSĂTOR

Se încing dispute aprinse în mediul în care, de obicei, aveai relaţii armonioase cu toată lumea. De data aceasta eşti cam nervos şi refuzi dialogul paşnic, pentru că ai impresia că tu deţii soluţii la problemele tuturor. Dacă ceilalţi nu-ţi dau dreptate, ai tendinţa de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera pe oriunde ai trece. Poate că această atitudine ofensivă este totuşi benefică, dar numai în acele spaţii în care trenează rutina şi plictiseala, pentru că mai vii tu cu un dram de energie.

PEȘTI

Presimţi că se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă dar, în loc să foloseşti timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai şi-ţi torni singur cenuşă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, şi aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat şi ai timp să le aranjezi pe toate în aşa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Zi mersi că mai ai câteva zile la dispoziţie pentru a te pregăti sufleteşte ca să treci cu brio peste acel hop.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1633
Populația:
1380 locuitori

Vîşcăuţi este un sat şi comună din raionul Orhei. Vîşcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Orhei și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1380 de oameni. Satul Vîșcăuți a fost menționat documentar în anul 1633.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.