07 march 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2977
Horoscopul pentru 3 iulie 2020
07 march 2020, 09:00 Kaleidoscope views 2977

Horoscopul pentru 3 iulie 2020

BERBEC

Nu merită să-ţi încarci sufletul cu atâtea dileme şi incertitudini! Ai în preajma ta atât de multe persoane dornice să-ţi împărtăşească din experienţa lor, încât ajunge să pui o întrebare şi se vor ivi şi soluţiile. Nu te încăpăţâna să-ţi rezolvi singur problemele, zicând că nu e treaba nimănui să se ocupe de ele. Te înşeli: e treaba multora, în sensul că soluţiile la ceea ce te frământă pe tine sunt acum în mintea sau mâinile altora. Cere ajutor, cere ghidare, şi grijile tale vor dispărea ca prin farmec, descoperind cât de utili sunt oamenii, dacă apelezi la ei cu deschidere şi încredere. Unii abia aşteaptă să-ţi ofere pe tavă soluţiile!

TAUR

Nimic nu e mai frumos decât să petreci cât mai mult timp ocupându-te de acele lucruri care îţi încarcă inima de bucurie. Nu te mai gândi la nimic din ceea ce ţi-ar putea coborî energia la un nivel nedorit, deci ridică ochii în sus, deschide inima şi lasă-te invadat de iubire şi de frumuseţea vieţii. Ai atâtea aspecte minunate în jurul tău care merită promovate mai mult, puse în valoare, folosite cu entuziasm şi plăcere, deci concentrează-te numai asupra lucrurilor care îţi inspiră iubire, sub orice formă s-ar manifesta ea: iubire de sine, de semeni, de omul drag, de familie, de copii, de animale, de lectură, de artă, de natură… Vezi câte surse de bucurie ai?

GEMENI

Nu poţi să le faci pe toate perfect, eşti om, deci a greşi e ceva absolut firesc. Cum poţi învăţa ce e mai bun de la viaţă dacă nu ai călca şi strâmb, dacă nu ai şi strica din când în când câte ceva, dacă nu ai şi râde cu seninătate de propriile gafe? Aşa se poate întâmpla şi azi: descoperi singur ce prostioară amuzantă ai făcut, dar, în loc să faci din asta o tragedie, poţi transforma gafa într-un motiv de distracţie. Râzi singur de ce ai făcut, îţi recunoşti cu inocenţă greşeala şi treci peste acest hop cu capul sus şi cu o nouă lecţie învăţată. Posibil să primeşti destule cicăleli de la cei din jur, dar acceptă-le cu atitudinea unui elev care învaţă astfel ce e mai bun pentru el!

RAC

Mare atenţie la afacerile pe care le închei astăzi, deoarece există marele risc al unei gafe de proporţii care îţi poate lăsa portofelul gol! Cineva se bagă în treburile tale cu intenţii clar negative, ştiind să profite de bunăvoinţa ta, de încrederea ta sau poate chiar de naivitatea ta într-o afacere pe care nu o controlezi perfect. Va simţi imediat punctul tău slab şi te poate manipula în interesul propriu, lăsându-te pe tine fără bani sau fără perspectivele la care ai sperat. Mare grijă pe ce dai banii, pentru că s-ar putea să fie o afacere proastă!

LEU

Se vorbeşte despre reguli încălcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sancţiuni severe. Dacă eşti supus unei judecăţi, s-ar putea să ţi se arunce în cârcă o mulţime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie să găseşti imediat dovezile care te pot scoate din impas. Unii s-ar putea să-ţi descopere pe undeva un punct sensibil, gata să te amendeze pentru asta, dar e posibil să ai o explicaţie forte la cele întâmplate, ca să scapi de eventuale urmări nedorite. Luptă pentru adevăr dar dacă eşti totuşi vinovat, recunoaşte şi repară de urgenţă!

FECIOARĂ

O idee fulgerătoare poate cădea azi în calea ta şi te lasă fără replică. Din orice direcţie se poate ivi azi o surpriză care nu-ţi dă timp de gândire sau de reacţie, ci îţi cere un răspuns prompt, rapid, inspirat. Ai noroc: din inima ta vine azi cel mai bun sfat pentru ca tu să iei decizia adecvată în situaţia de faţă. Da, poate nu ai timp să cântăreşti situaţia pe toate feţe, dar dacă laşi intuiţia să te ghideze în decizia ta, vei vedea că ai făcut cea mai inspirată alegere. Fii deci pe fază pentru a face faţă unor acţiuni bruşte, dar fii sigur că reacţia ta va fi una potrivită, încât să nu faci nicio greşeală.

BALANȚĂ

Nu sta singur într-o astfel de zi, ci înconjoară-te de cât mai multă lume! Familia este centrul atenţiei tale, azi, şi i te dedici ei cu bucurie. Chiar dacă, în sinea ta, ai fi dorit şi un pic de odihnă în plus, şi un dram de linişte sau izolare, nu e vremea pentru aşa ceva acum! Aceasta poate fi ziua când relaţiile de familie se strâng mai mult, când schimbul de emoţii dintre tine şi cei dragi e la cote maxime, când evenimentele cele mai frumoase de familie gravitează în jurul tău. Poţi afla veşti extraordinare de la rude, ca atare ar fi bine să petreci ziua în compania lor. Dacă prietenii sunt pentru tine ca o familie, atunci caută-le compania!

SCORPION

Nimeni nu te întrece când vine vorba de discursuri, pentru că ai o minte foarte organizată, informaţii solide pe care te bazezi şi un real talent oratoric. Dacă ai ocazia de a vorbi în faţa unui grup mai larg de persoane, fie că e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia strânsă în jurul tău. Tot ce transpui acum în cuvinte este plin de învăţăminte, de informaţii importante, şi pot oferi şi altora idei şi inspiraţie creatoare, dacă ai ceva de spus, spune-o sus şi tare, nu sta în banca ta, pentru că eşti un as în conversaţie şi orice comunicare orală. Practic, o afirmaţie pe care o faci azi cu voce tare se va transforma rapid în fapte deci poţi să verbalizezi una din marile tale dorinţe, ca să prindă contur mai repede.

SĂGETĂTOR

Deschide bine ochii ori de câte ori ţi se fac promisiuni măreţe, mai ales dacă e vorba şi de bani. Cel care se bate cu pumnul în piept că-ţi poate oferi orice cu generozitate are alte intenţii decât declară şi, într-un final, doar el e cel care ar putea avea de câştigat. Citeşte orice condiţii contractuale de două ori înainte de a bate palma. Verifică atent cu cine ai de a face în tranzacţii sau alte înţelegeri financiare. Calculează de mai multe ori ce investeşti şi ce ai de obţinut din urma investiţiei tale, ca nu cumva celălalt să te manipuleze doar în favoarea sa!

CAPRICORN

Ia-ţi inima în dinţi şi spune clar ce gândeşti, pentru că mai sunt şi alţii care doresc să ajungă la aceleaşi rezultate ca tine şi care au mai mult tupeu. E o chestiune de voinţă aici, de determinare şi de curaj, nu ajunge doar să vrei ceva. Fă un pas în faţă şi revendică-ţi dreptul la replică, dând la o parte pe alţii care doar vorbesc, nu şi fac ceea ce promit. Cu siguranţă ai şi tu un as în mânecă de care te poţi folosi cu succes, totul e să ai şi îndrăzneala de a arăta ce ştii. Dacă nu lupţi, altul ţi-o ia înainte!

VĂRSĂTOR

Înveţi toată viaţa, nu te opri la cât ai învăţat deja! Eşti într-un proces de transformare spirituală, şi ceea ce afli acum, din proprie experienţă, din ceea ce citeşti sau din ceea ce afli de la oameni, va deveni un fundament profund de principii noi pentru tine. Ai putea întâlni azi o persoană ce va avea un efect major asupra ta, asupra modului tău de a gândi şi acţiona, asupra atitudinii de viaţă pe care o vei adopta de acum înainte. Te maturizezi prin tot ce afli de la ceilalţi, deci recunoaşte cu respect şi consideraţie când cineva, superior ţie din anumite puncte de vedere, îţi mai oferă câte o lecţie utilă. Simţi şi tu cât de mult te schimbi datorită acestor lecţii!

PEȘTI

Din cauza intervenţiei nefaste a unui colaborator nepriceput, stai acum pe loc ca să repari oalele sparte de acesta. Regreţi că ai avut încredere în el şi te-ai bazat pe promisiunile sale care s-au dovedit a fi mai degrabă o complicaţie decât un ajutor pentru tine. Nu trece mai departe ducând după tine o serie întreagă de erori cauzate de cel care a stat o vreme alături de tine. Fii exigent şi mai bine scapă de ajutorul lui, pentru că nu-ţi este de nici un folos. Te descurci mai bine singur decât cu asemenea tovarăş!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
638 locuitori

Cremenciug este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cremenciug, Valea, Sobari și Livezi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 638 de oameni. Satul Cremenciug a fost menționat documentar în anul 1611.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.