07 september 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1919
Horoscopul pentru 9 iulie 2020
07 september 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1919

Horoscopul pentru 9 iulie 2020

BERBEC

Priveşti spre viitor cu un optimism molipsitor şi nu poţi vorbi de etapele următoare decât cu ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru că ai deplină încredere în ce va urma. Păstrează-ţi acest tonus până la capăt, deoarece visul tău are şanse să se materializeze numai dacă îţi menţii această energie chiar dacă apar obstacolele de pe parcurs. Nu te întrista nici la cea mai mică suspiciune care se infiltrează în suflet, ci continuă să spui cu tărie că se poate!

TAUR

Când nici nu te aşteptai, apare un musafir nepoftit, dar pe care îl primeşti cu inima deschisă. E o schimbare neprevăzută în program, deşi aveai altceva de făcut, dar aşa trebuie să te adaptezi noilor condiţii din mers. Poate şi tu trebuie să pleci la drum pe nepregătite, şi, ca de obicei, lucrurile neplanificate în faţa cărora trebuie să dai dovadă de flexibilitate, sunt şi cele care ies cel mai bine. Dacă ai avea timp suficient să le pregăteşti pe toate în detaliu nu ar ieşi la fel de bine care cele care te iau prin surprindere cerând de la tine promptitudine şi inspiraţie de moment.

GEMENI

Faci echipă excelentă cu o persoană care te completează perfect. Tu eşti sursa de informaţie, cel care le pregăteşte pe toate în detaliu din punct de vedere teoretic, iar celălalt e sursa de energie. Staţi mult de vorbă, vă încurajaţi reciproc să vă manifestaţi în voie, şi orice proiect clădit în doi, în tandem, în care nimeni nu o face pe şeful, va fi de succes. Că e o relaţie de serviciu, una de iubire sau una de afaceri, mereu găseşti în cel din faţa ta stimulentul potrivit pentru a spune clar ce gândeşti şi ce doreşti.

RAC

Eşti un exemplu de seriozitate şi de cinste în faţa unor persoane tinere care nu deţin informaţii complete la fel ca tine. Poţi juca rolul de judecător într-o situaţie aparent minoră, dar în care intervenţia ta se va dovedi a fi salvatoare. De la tine vor învăţa cei tineri, necopţi, încă la început de viaţă, ce e bine şi ce e rău, pentru că în aceasta constă lecţia pe care le-o oferi: că există reguli, norme, legi care trebuie respectate pentru a ajunge la un nivel de care să fie toată lumea mândră. Dacă nu, ai şi puterea de a sancţiona pe cei care se abat de la calea cea dreaptă.

LEU

Când deţii tu controlul anumitor lucruri, te simţi mult mai puternic şi ai curaj total să treci la fapte. Nu dai randament sub conducerea altora, ca atare fă tot posibilul să fii tu propriul tău şef în situaţia de faţă, pentru că numai aşa eşti pregătit pentru provocarea menită să aducă mari schimbări în viaţa ta. E numai binele tău în joc, nu depinzi de alţii şi nici nu-i privesc pe alţii ce vrei tu să faci, ca atare ia-ţi inima în dinţi şi taurul de coarne, pentru a schimba macazul major în faţa ta. Eşti oricum într-o continuă transformare de sine, iar efectele acestui proces te motivează şi te împing spre transformări şi mai grozave!

FECIOARĂ

Nu te privi cu ostilitate pe tine însuţi, ca şi cum nu ţi-ar conveni nimic la propria persoană. Încearcă să te observi din punctul de vedere al celor care ţin la tine necondiţionat. Nu vezi cu câtă iubire te privesc? Nu vezi cu câtă căldură îţi vorbesc? Dar numai tu eşti cel care te vezi pe tine însuţi ca pe cel mai mare inamic şi discuţi doar despre defectele tale, despre limitele tale, despre eşecurile tale anterioare. Abandonează această atitudine autocritică şi negativistă cu privire la valoarea ta şi lasă-i pe cei dragi să te învăluie cu iubirea şi căldura lor, poate aşa te vor molipsi şi pe tine!

BALANȚĂ

Atracţia spre o anumită persoană e mare şi îţi dai seama că acest magnetism nu te lasă să gândeşti limpede, de aceea e bine să-ţi ţii sub control instinctele şi să laşi mintea să decidă cum e  mai bine. Dacă iei azi decizii doar datorită fantasticei chemări fizice pe care o ai către acea persoană atât de atractivă, s-ar putea să îţi dai seama mai târziu că nu inima şi nici mintea nu au decis, ci cu totul alte părţi ale corpului, de aceea ţine-ţi sub control impulsurile! Rişti să intri într-o aventură amoroasă care tot va deranja pe cineva: te tine, pe celălalt, pe partenerul oficial de casă… Înţelegi tu!

SCORPION

Parcă se luptă două personalităţi diferite în sufletul tău, una îndemnându-te la acţiune, la schimbare, la o exprimare mai clară a propriilor dorinţe, în timp ce cealaltă te trage înapoi, spunându-ţi să stai în banca ta deocamdată. Lasă latura ta pozitivă şi tonică să iasă la iveală, nu accepta dominarea pesimismului, pentru că nu e momentul pentru a rămâne în umbră. Arată cine eşti, ce poţi, bucură-te de ceea ce reprezinţi, pentru că poate fi un moment bun să te remarci. Dacă te retragi în planul doi, dai dovadă de o oarecare neîncredere în calităţile tale şi dacă tu nu te placi aşa cum eşti, nici ceilalţi nu te vor aprecia la justa valoare. Iubeşte-te mai mult pe tine însuţi!

SĂGETĂTOR

Starea de linişte care se instalează îţi convine de minune, pentru că te poţi relaxa sau te poţi ocupa pe îndelete de unele aspecte care necesită ceva mai mult timp de gândire. Dacă nu apare nimic urgent care să te împingă de la spate, te desfăşori altfel, într-un ritm mai lent care îţi permite să ajungi la roade sigure. E plăcut să lucrezi fără nici un stres pe cap, pentru că priveşti totul cu detaşare, ca şi cum ai avea tot timpul de pe lume.

CAPRICORN

Chiar dacă nu eşti pe deplin mulţumit de felul cum evoluează anumite planuri, printr-o simplă schimbare a polarităţii gândurilor tale, lucrurile ar putea reveni foarte uşor la normal. Începe de azi să-l înlocuieşti pe nu cu da, pe imposibil cu posibil, eşecul cu succesul, supărarea cu bucurie, şi orizonturile se vor lumina ca prin farmec. Eşti capabil de această fantastică transformare a gândurilor tale, adu-ţi aminte ce bine ai rezolvat unele aspecte în trecut doar pentru că ai gândit pozitiv. Poţi la fel şi acum, deci ce schimbare trebuie să faci? Îl înlocuieşti pe nu cu da? Da! Deci vezi că se poate!

VĂRSĂTOR

Numai prudenţa te poate scoate cu bine din situaţia periculoasă în care te-ai băgat. Chiar dacă ai riscat mult implicându-te în această situaţie, ea are rezolvare doar dacă apelezi la trăsături precum răbdare, cumpătare şi chiar pasivitate. Cu cât eşti mai agitat şi mai nervos, cu atât poţi complica şi mai mult lucrurile, ca atare nu uita de soluţia-cheie a acestei probleme neplăcute: stai pe loc, analizează pe îndelete, chibzuieşte fără grabă, şi abia după aceea spune ce ai decis!

PEȘTI

Eşti pe calea cea bună spre prosperitate şi belşug, fii sigur de asta, dar ai răbdare! Nicio recoltă nu se coace peste noapte. E nevoie de timp şi de aşteptare, crezând cu tărie că la finalul acestui drum lung se află roadele cele mai bune! Continuă să investeşti tot ce ai mai bun în tine pentru a clădi acel edificiu la care visezi, dar cu garanţia mentală că ceea ce vei obţine la capăt va fi chiar mai bun decât ai fi putut vreodată crede. Creativitatea ta clădeşte succesul. deci pune-o la treabă, etapă după etapă.

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1607
Populația:
7138 locuitori

Criuleni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Criuleni. Amplasat într-o regiune de coline şi şes, pe malul drept al rîului Nistru, oraşul Criuleni este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 7138 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1607, cînd este cumpărată de Nicoară Donici cu 100 zloţi tătăreşti.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.