19 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 4128
Horoscopul pentru 19 octombrie 2020
19 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 4128

Horoscopul pentru 19 octombrie 2020

BERBEC

Eşti în compania adecvată pentru a te lupta pentru drepturile tale, pentru a arăta cât de bătăios şi ambiţios eşti, atunci când e în joc reputaţia ta. Cei din jur te susţin şi te motivează să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru a te remarca, pentru a obţine ceea ce ţi se cuvine, ca atare te poţi bucura de stimulentele celor care au încredere în tine ca de o porţie de benzină! Unii te împing de la spate, te motivează, te încurajează cu vorbele cele mai potrivite, încât devii un luptător acerb pentru ceea ce vrei să obţii pe această cale. Poate că devii reprezentantul tuturor pentru o victorie de răsunet!

TAUR

Banii sunt cea mai mare preocupare a ta pentru că urmează o serie de plăţi majore şi încerci să-ţi administrezi resursele cu prudenţă şi înţelepciune. Va veni scadenţa şi nu e de neglijat, tocmai de aceea faci tot posibilul să aşezi banii pe căprării, ca să fii sigur că nu rămâne nimic neachitat. Dai dovadă de o bună organizare din punct de vedere financiar, reuşeşti să ţii sub control toate plăţile astfel încât să nu dezechilibrezi balanţa. Deciziile pe care le iei acum pot avea efecte pe termen lung asupra bugetului, deci ai grijă ce alegi să faci cu banii tăi actuali sau... viitori!

GEMENI

Prea stai să compari întruna ce ai tu cu ce are altul, ce faci tu cu ce face altul, dar rezultatul la care ajungi nu prea îţi convine. Lasă acest proces inutil pentru alţii, pentru că el nu face decât să genereze gânduri negative, invidie, gelozie, şi zău că nu ai tu nevoie de ele acum. Unul întotdeauna va avea mai mult sau va fi cu un pas mai în faţă, pentru că, la urma urmei, fiecare trece prin viaţă cu norocul lui în buzunar şi se bazează pe resursele sale pentru a ajunge la acele lucruri iar acestea nu pot fi niciodată la fel. Sigur ai şi tu un as în mânecă, în timp ce altul n-are deci nu mai cântări: niciodată nu va ieşi un rezultat echitabil! Să te raportezi mereu la altul poate fi obositor.

RAC

Fă un efort să te ocupi de lunga listă de sarcini mărunte pe care le-ai tot amânat în ultima vreme tocmai pentru că ţi se păreau neimportante, a venit şi vremea lor, ca atare concentrează-te asupra lor cu prioritate, pentru că vei scăpa repede de ele. Fiind atât de mărunte, le termini repede şi vei avea o reală satisfacţie la finalul zilei că ai şters dintr-un foc atâtea puncte mici de pe lista ta de restanţe. Nu le mai amâna, ocupă-te de ele acum, ca să nu se aglomereze prea multe mai târziu!

LEU

Ai stat ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment demult anunţat, dar care tot întârzia să apară. Aproape că nici nu-l mai credeai posibil, dar iată că azi primeşti unele semnale că acesta e din ce în ce mai aproape! Foloseşte fiecare clipă care te mai desparte de acel moment, nu lăsa timpul să se scurgă doar stând şi aşteptând, deoarece vei vedea cât de important e fiecare minut care duce într-acolo! Toată investiţia ta de zile şi luni întregi se va materializa într-o reuşită de proporţii ce te va determina să spui mulţumit că a meritat aşteptarea!

FECIOARĂ

Ai alături un grup de prieteni care au chef de distracţie, de muzică, de petrecere chiar, şi nu poţi face tocmai tu opinie separată, deşi nu eşti un mare amator de asemenea activităţi. Tu ai fi preferat să rămâi acasă, să citeşti, să dormi, te studiezi, să te retragi în lumea ta tihnită ca să-ţi reîncarci bateriile, dar dacă ai totuşi ocazia de a socializa şi a te distra, nu refuza. S-ar putea ca exact acel lucru de care fugi să-ţi facă cel mai bine, deci deschide uşa divertismentului! Singurătatea scoate la iveală şi emoţii care nu-ţi priesc.

BALANȚĂ

Este excelentă atitudinea pe care o abordezi faţă de criticii tăi cei mai acerbi, astăzi! Nu pleca urechea la judecăţi de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia aşteaptă să le ţină cu superioritate. Ia-o în glumă, apelează la ironie, ba chiar şi la o oarecare atitudine jucăuşă în faţa acestora, pentru că vei vedea că nu au nici un drept să te atace. Deşi pui de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e să le iei peste picior, să răspunzi cu o poantă, să le arăţi că nu îţi pasă de ce ţi se spune cu autoritate pentru că nu eşti vinovat de nimic din ceea ce ţi se reproşează. Râzi şi treci mai departe!

SCORPION

Speranţele pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect la care îţi aduci contribuţia par să se stingă brusc, pentru că apare o piedică ce nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Pe moment, eşti tentat să aluneci spre depresie, să priveşti lucrurile într-o notă pesimistă, dar în loc să renunţi, mai bine ai analiza un pic situaţia, pentru că sigur ai ceva de învăţat din acest hop. După ce-l vei trece, vei răsufla uşurat, spunând că nu a fost un obstacol întâmplător, pentru că te-a obligat să mai treci odată totul în revistă. Sigur descoperi ceva folositor!

SĂGETĂTOR

Uneori e nevoie şi de mici compromisuri, iar tu eşti una din zodiile care le poate face uşor, fără să le pună la suflet şi fără să le transforme în motiv de depresie. Eşti conştient că, de dragul altora, mai trebuie uneori să-ţi calci şi pe mândrie, să îţi înăbuşi şi propriile dorinţe, pentru că îi aşezi pe ceilalţi deasupra ta, cu prioritate. Nu se ştie dacă ei ar face la fel pentru tine, dar tu măcar ai sufletul împăcat că ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde mulţumiri pentru asta!

CAPRICORN

Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot. Dacă ştii că meriţi o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar. Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă.

VĂRSĂTOR

Nu te preocupă atât de mult rezultatul, destinaţia, ceea ce te aşteaptă la final, cât senzaţia de satisfacţie deplină pe care o ai că ţii în mâini tale frâiele acestei acţiuni. Ce-i drept, eşti potrivit în asemenea poziţie, pentru că poţi fi şi un foarte bun conducător de echipă, dar uneori transformi dorinţa de a conduce în agresivitate verbală, în autoritate exagerată, în plăcerea de a o face pe durul, aruncând în stânga şi-n dreapta cu vorbe grele. Foloseşte-te de acest atu într-un sens constructiv, nu pentru a-i îngenunchea pe ceilalţi.

PEȘTI

Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Ţie îţi plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situaţie ca aceasta te destabilizează complet. Va fi greu pentru tine să-ţi recapeţi calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi mai ales greu de ţinut sub control. Fii pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Source: www.acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
514 locuitori

Socoleni este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Anenii Noi și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 514 locuitori. Satul Socoleni a fost înființat în anul 1965.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.