24 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1755
Horoscopul pentru 24 octombrie 2020
24 october 2020, 09:00 Kaleidoscope views 1755

Horoscopul pentru 24 octombrie 2020

BERBEC

Nu poţi sta degeaba azi, ai multe de făcut şi ai şi starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Oricum pe tine nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte, pentru că ai o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de data aceasta eşti prins într-un moment de epuizare nervoasă când randamentul tău e ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

TAUR

Apare azi în calea ta o persoană care îţi inspiră fericire, încredere deplină, ocrotire. Te simţi în siguranţă în compania sa şi încerci să profiţi cât mai mult timp de energia pozitivă pe care o emană. Pare a fi un erou salvator pentru tine, un cavaler în armură strălucitoare ce apare la momentul cel mai potrivit, un magician care spune abracadabra şi-ţi arată asul din mânecă, un înger trimis de sus pentru a-ţi oferi ţie exact ceea ce aveai mai mare nevoie. Fii deci atent la oamenii cu care intri azi în contact, pentru că unul din ei are un rol sau poartă un mesaj cu totul special pentru tine şi pe care merită să-l asculţi şi să-l pui în practică urgent, pentru că e colacul tău de salvare.

GEMENI

Eşti cam egocentrist şi uiţi că o relaţie implică reciprocitate şi un schimb permanent de servicii. Aştepţi prea mult de la celălalt fără să oferi mare lucru în schimb, dar va veni clipa când toate aceste gesturi pe care le ceri de la partener vor trebui returnate în aceeaşi măsură. Azi te aşezi numai pe tine în prim plan şi îţi place să fii centrul universului partenerului, dar la celălalt nu te gândeşti? El nu merită nimic de la tine? Nu-l sacrifica pe cel de lângă tine doar pentru confortul tău personal, pentru că asta e doar o dovadă de egoism care nu-ţi face cinste!

RAC

Eşti pus pe şotii, de parcă ai fi doar cu gândul la distracţie, la joacă. Te comporţi ca un copil, poate şi datorită prezenţei celor mici în anturajul tău. Te distrezi alături de ei de parcă aţi fi de-o vârstă, dar îţi dai seama că şi copilul din tine mai cere uneori să fie lăsat să se manifeste în voie. Nu e rău să te simţi liber să faci ce vrei, pentru că animi foarte bine atmosfera cu o atitudine atât de veselă şi de energică, încât toată lumea se va implica trup şi suflet într-o activitate care se potriveşte perfect acestei stări de bună dispoziţie.

LEU

Nu ştii cum să abordezi ziua aceasta: să profiţi de linişte şi odihnă sau să te apuci deja de ceva mai palpitant, care să te scoată din comoditate? Numai de starea ta de moment depinde totul, pentru că dacă tot ce-ţi doreşti azi e să leneveşti pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să te răsfeţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor. Dar dacă simţi că te plictiseşti, n-ar fi rău să găseşti cel mai mic motiv de a ieşi din monotonie şi să te implici într-o acţiune interesantă: sport, mişcare, drumeţii, chiar muncă!

FECIOARĂ

Deşi pe moment ai tendinţa de a spune că nu vei avea câştig de cauză într-un proces împotriva minciunii, ai răbdare totuşi! E un demers de lungă durată care-ţi pune intens încrederea la încercare, dar într-un final adevărul tot va ieşi la iveală. Ţi se va face dreptate, lucrurile se vor aşeza pe făgaşul corect, dar trebuie să aştepţi o vreme, pentru că nu ajungi uşor la verdictul pe care îl speri. Ai depus dovezi în favoarea ta, ai făcut toate demersurile corecte posibile, dar acum trebuie să stai pe margine şi să aştepţi să se aşeze apele. Uleiul întotdeauna iese la suprafaţa apei, la fel ca adevărul, dar apa şi uleiul sunt încă amestecate. Mai aşteaptă un pic să se decanteze…

BALANȚĂ

Dacă ţi-ai luat cândva angajamentul faţă de cineva că vei interveni în ajutorul lui la un moment dat, adu-ţi aminte de promisiune şi ţine-te de cuvânt. Tu oricum eşti un om foarte corect care-şi îndeplineşte întotdeauna legămintele, dar de data aceasta e posibil să nu fie tocmai uşor pentru tine să duci la capăt ce ai promis. Totuşi, pentru că eşti om de cuvânt, vei lăsa la o parte activităţile tale urgente şi vei pune umărul în soluţionarea problemei celuilalt. Încă o misiune îndeplinită pentru tine, meriţi felicitări, dar te va motiva fantastic recunoştinţa pe care o vei citi în ochii celui care a beneficiat de ajutorul tău. Nu te întreba, însă, dacă alţii ar face la fel pentru tine…

SCORPION

Ferchezuieşte-te, aranjează-te şi ieşi în lume, în medii cât mai populate şi cât mai diverse, pentru că există şansa de a fi remarcat de cineva special! Dacă dragostea lipseşte din viaţa ta, în acest moment, azi se poate rezolva cu bine şi acest punct lipsă, pentru că apare ocazia de a întâlni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice. Totuşi, dragostea nu ţi se oferă pe tavă, ci trebuie să vii şi tu în întâmpinarea ei, dăruind cât mai mult, nu doar aşteptând să ţi se spună vorbe frumoase!

SĂGETĂTOR

Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru că te simţi, pur şi simplu, răsfăţat în gesturi de afecţiune şi de simpatie din partea celor din jur, nu doar partenerul de suflet te alintă şi te învăluie în cuvinte calde, ci chiar reuşeşti să intri în graţiile tuturor, datorită talentelor pe care le pui în joc: amabilitate, un zâmbet plăcut pe chip, o vorbă bună. Cât timp ştii să vrăjeşti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tău în societate este asigurat. Foloseşte-te de ele cu prisosinţă, pentru că ai şansa de a câştiga noi prietenii sau poate inima celui pe care îl iubeşti.

CAPRICORN

Ţii mult la independenţa ta, ca atare azi dai randament numai dacă eşti lăsat să faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune în acele proiecte în care poţi lua singur decizii, îţi poţi construi propria strategie, fără a aştepta îndrumări de la alţii. Apar suficiente informaţii utile pe care le poţi în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Ştii exact la cine să apelezi şi pe ce informaţii să te bazezi astfel încât să-ţi iasă toate perfect pe parcursul zilei.

VĂRSĂTOR

Lumea largă e cea mai mare preocupare a ta şi simţi nevoia să o explorezi prin mijloacele pe care le ai la dispoziţie. Poate fi ziua în care îţi planifici deja un viitor concediu, şi ai o mulțime de țări pe lista de atracţii principale. Poate te gândeşti la o mutare de domiciliu şi navighezi pe tot felul de siteuri imobiliare legate de acest mare scop. Sau, dacă nu poţi pleca literalmente la drum, ai aceeaşi pasiune de explorator în tine când devorezi ghiduri de călătorie sau cărţi despre culturi îndepărtate, legende orientale despre vremuri de demult, pentru că o anumită zonă a lumii te fascinează în mod special. Parcă ceva te cheamă acolo!

PEȘTI

Ai o ocazie unică de a te afirma, de a ieşi în faţă şi a-i demonstra atu-urile cu care eşti înzestrat. Este şansa ta, nu o rata din cauza unor slăbiciuni de moment. Ţi se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu ştie, pentru că azi se remarcă numai oamenii care îşi cunosc cu adevărat propria valoare şi unicitate. Ai un as puternic în mânecă de care trebuie să te foloseşti cu maximă încredere, pentru că o eventuală competiţie te poate propulsa chiar pe tine în frunte. Fă un pas în faţă şi arată la ce eşti tu cel mai bun!

Source: acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
2502 locuitori

Clocuşna este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Clocuşna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Clocușna este situat la o distanță de 25 km de orașul Ocnița și la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 2502 oameni. Prima atestare documentară a satului Clocușna din ținutul Hotin datează din 22 august 1447.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.