30 november 2020, 09:00 Kaleidoscope views 3565
Horoscopul pentru 30 noiembrie 2020
30 november 2020, 09:00 Kaleidoscope views 3565

Horoscopul pentru 30 noiembrie 2020

BERBEC

Este o zi de mare succes, orice ţi-ai pune în minte, ţi-ar ieşi de minune! Îndrăzneşte cât mai sus, nu te mulţumi cu lucruri mărunte, pentru că azi parcă te-ai afla sub o aripă protectoare ce te ajută să faci orice, oricât de dificil ar părea. Dacă ai un mare plan profesional în gând, hai, dă-i startul acum! Dacă ţi-au picat ochii pe o persoană anume la care până acum doar visai, hai, fă un pas în faţă şi cucereşte-l! Toate sunt la cote maxime azi şi eşti ajutat de noroc, de curaj, de energie pozitivă pentru o reuşită de proporţii de care vei fi mândru.

TAUR

Dacă tu nu eşti foarte convins de propriile tale calităţi, priveşte-te prin ochii celor care îţi sunt alături cu iubire. Dacă vezi cât de mult te preţuiesc ei, cât de des caută să-ţi stea în preajmă, înseamnă că ei te plac aşa cum eşti şi ar fi bine să fii şi tu la fel de mulţumit de tine însuţi. Nu-ţi mai vedea toate defectele în oglindă, când se văd de la o poştă numai lucruri minunate pe care merită să le evidenţiezi. Învaţă să te iubeşti mai mult, să te respecţi mai mult, să valorifici mai mult ceea ce ştii sau poţi, pentru că ai multe atuuri doar ale tale. De fapt, exact asta apreciază ceilalţi la tine, dar tu parcă vrei şi mai mult! E bine să doreşti perfecţiunea, dar spiritul auto-critic depăşeşte totuşi limitele!

GEMENI

Fă o pauză din ritmul alert în care eşti prins, pentru că, momentan, eşti demoralizat şi demotivat. Te simţi vinovat pentru cine ştie ce greşeală, deşi nu ai merita să te priveşti atât de sever. Înainte de a duce mai departe ce ai început, caută să-ţi ierţi propriile erori, să repari ceea ce te nemulţumeşte, pentru că stă în puterea ta să faci asta. Nu-ţi mai găsi doar vini şi defecte, chiar dacă nu ai făcut totul perfect, aşa cum ai fi dorit, ci înţelege că om eşti şi tu şi mai poţi greşi din când în când. Chiar şi greşelile au rolul lor: acela de a te obliga să iei măsuri ferme, să pui mâna pe unelte şi să faci totul mai bine. Lucrurile bune apar după ce iniţial ai făcut zeci de greşeli.

RAC

Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru că se apropie un eveniment pe care nu ştii foarte clar cum îl vei gestiona. Deşi deţii toate resursele, calităţile, cunoştinţele pentru a-i face faţă cu brio, totuşi există undeva un ghimpe înfipt în inimă ce nu te lasă să gândeşti totul pozitiv. Te temi, te frămânţi, îţi pui tot felul de întrebări cu tentă pesimistă, ceea ce nu ar trebui să caute la o fire puternică, aşa cum eşti tu! Adu-ţi aminte de momente în care te-ai descurcat de minune, chiar şi când a fost mai greu de atât! Dacă atunci ai putut, poţi şi acum, deci lasă frica deoparte!

LEU

Modestia este, de cele mai multe ori, atitudinea perfectă în orice situaţie, mai ales dacă ai de a face cu oameni aroganţi care nu-şi mai încap în piele. Lasă-i pe ei să se dea mari şi fii convins că valoarea ta se va vedea şi va fi apreciată! Atunci vei avea tu motive de mândrie, numai că tu nu faci atâta tam-tam pe seama reuşitelor tale. Există momentele potrivite pentru ca orice lucru să fie cântărit corect şi, chiar dacă acum altul, cu mai mult tupeu şi mai infatuat din fire, e cu un pas înaintea ta, se va vedea curând ce poate el cu adevărat, şi atunci toţi laurii îţi vor fi înmânaţi pe merit! Rămâi cuminte în banca ta aşteptându-ţi momentul de glorie: vine!

FECIOARĂ

Ai mai multe planuri pentru perioada următoare, dar nu te poţi concentra asupra ambelor în acelaşi timp. Fă distincţie clară între marile tale proiecte şi nu te apuca de două în acelaşi timp, pentru că ştii cum se spune: nu fugi după doi iepuri că nu prinzi niciunul! Greu va fi să te decizi asupra unei singure direcţii, dar când vei vedea ce bine înaintează lucrurile chiar după primii paşi, vei avea garanţia că ai făcut alegerea cea bună. Nu renunţa la planul de rezervă, pentru că, după ce-l vei încheia pe primul, te vei putea ocupa şi de celălalt! Dar nu deodată!

BALANȚĂ

E o plăcere să lucrezi într-un mediu stimulativ, în care ideile tale sunt îmbrăţişate imediat, în care lumea e de acord cu tine! Azi ai parte de un astfel de anturaj binevoitor, tonic, ce te încurajează să-ţi exprimi punctele de vedere şi te susţine să le şi pui în aplicare. Primeşti de la ei aprobări, confirmări, idei suplimentare, încât ţi-e mai mare dragul să colaborezi cu asemenea oameni. Nu se simte nicio urmă de competiţie în preajmă şi cât timp se menţine această atmosferă pozitivă şi primitoare, toate lucrurile merg ca pe roate. Înconjoară-te de oameni care te apreciază dacă vrei să ai o zi de succes şi fugi de invidioşi sau critici!

SCORPION

Ai un profund sentiment de siguranţă în mediul în care te afli azi. Eşti printre oameni care te iubesc, care te răsfaţă cu gesturi de prietenie şi simpatie, deci cum să nu te simţi bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te înconjoară astăzi, parcă ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tăi, şi vezi în ochii lor doar intenţii pozitive, sentimente curate şi gânduri bune. Investeşte şi tu aceeaşi energie pozitivă în tot ce faci, dedicându-vă unii altora toată atenţia. Cu cât foloseşti mai multe cuvinte frumoase, cu cât eşti mai amabil şi mai afectuos, cu atât răspunsurile venite de la cei cărora te adresezi sunt mai luminoase.

SĂGETĂTOR

Toate îţi merg de minune datorită oamenilor cu care faci azi echipă. Găseşti de fiecare dată partenerii potriviţi, care îţi seamănă sau au aceleaşi interese ca şi tine, şi cât timp vâsliţi împreună în acelaşi sens, nu ai motive de nemulţumire. Pentru a avea o zi de succes în ceea ce-ţi propui, trebuie să-ţi găseşti mai întâi colaboratorii de nădejde iar azi ai toate şansele să atragi alături de tine exact oamenii perfect compatibili stilului tău de a fi, dar şi scopurilor propuse. Parcă aţi fi din acelaşi aluat, încât nici ţie nu-ţi vine a crede cum de v-aţi găsit!

CAPRICORN

Trage tare, pentru că de investiţia de energie de acum depinde succesul spre care faci paşi mari înainte! E motivant să vezi că munca ta este răsplătită, dar trebuie să mai ai răbdare, deoarece eşti abia pe parcursul acestui mare proiect. Nu e departe momentul final în care vei putea culege roadele şi primi laudele, dar nu trebuie să reduci viteza tocmai acum, pe ultima turnantă. Dimpotrivă: acum e momentul să măreşti ritmul, să accelerezi şi mai tare, să îţi aduni forţele şi mai mult, ca să ajungi primul la linia de sosire! Poţi mai mult de atât – şi ştii şi tu foarte bine asta – dar ai nevoie de un stimulent pentru a te implica total, iar stimulentul se vede deja la capătul acestei curse!

VĂRSĂTOR

Rareori eşti atât de optimist şi de entuziast, dar te afli într-un moment al anumitor planuri care te motivează la maxim. Ai convingerea că toate merg ca pe roate, că înaintezi repede şi bine spre ceea ce ţi-ai propus, iar la originea acestei evoluţii excelente se află nimic altceva decât încrederea că totul va fi bine. Toate lucrurile se aşează acolo unde trebuie, atunci când trebuie, semn că eşti susţinut pe toate planurile ca scopul tău să fie atins mult mai repede, deci menţine acest ritm alert şi mai ales acest tonus ridicat, pentru că succesul visat e din ce în ce mai aproape. Gândeşte pozitiv şi continuă!

PEȘTI

Nu te crampona de un obstacol apărut în planurile tale, pentru că nu e capătul drumului tău. E doar un popas de pe parcurs, dar care nu are alt rol decât de a te ajuta să te detaşezi un pic de miezul evenimentelor, nu poţi alerga continuu către ţinta propusă, ci, din când în când, mai trebuie să te şi opreşti ca să-ţi tragi sufletul. Tratează acest răgaz ca pe un moment de respiro, care se va dovedi a fi foarte eficient într-o perioadă atât de stresantă. Ai încredere că toate vin la timpul lor, că există o evoluţie bine stabilită către ceea ce vrei să obţii, şi aceste piedici de pe parcurs sunt şi ele incluse în scenariu tot în beneficiul tău. Ia o pauză!

Source: www.acvaria.com

Keywords:

horoscop , astrologie , 2020

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
323 locuitori

Suhat este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 323 de oameni. Satul Suhat a fost înființat în anul 1955.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.