01 november 2015, 11:51 Kaleidoscope views 16134
01 november 2015, 11:51 Kaleidoscope views 16134

Ce zonă a creierului este responsabilă de predicție

Oamenii de știință au fost capabili să identifice o regiune a creierului, responsabilă pentru prezicerea evenimentelor care au să se întîmple în viitorul apropiat, relatează mir24.tv. Cu toate acestea, nu este o ficțiune, ci doar presupuneri, care se bazează pe experiența acumulată.

S-a constatat că primim preziceri de la propriul creier de mai multe ori pe zi. Gghicim cine sună la telefon, cînd va veni mult-așteptatul autobuz, dacă vom reuși să ajungem la timp și multe altele. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor pur și simplu nu acordă atenție acestor predicții.

Oamenii de știință din SUA au decis să afle care zonă a creierului este  responsabilă pentru ele. Experimentul a arătat că pentru predicții sînt responsabile cîteva sectoare ale creierului mijlociu, inclusiv substanța nigra și striatum. Aceasta descope întunecată. Acest lucru este extrem de important, deoarece va permite să se înceapă lucrul la dezvoltarea de noi capacități ale creierului uman.

Keywords:

descoperire , corp , om , studiu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
3186 locuitori

Zubreşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Zubreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Strășeni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3186 de oameni. Satul Zubrești a fost menționat documentar în anul 1622.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.