25 july 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3272
Horoscopul pentru 26 iulie 2021
25 july 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3272

Horoscopul pentru 26 iulie 2021

BERBEC

Astepti o scrisoare importanta, un telefon sau email si vei sta ca pe ace, tresarind la fiecare zgomot. Sunt sanse ca acea veste sa fie de la persoana iubita. Exista posibilitatea ca ceea ce astepti sa intarzie si vei deveni foarte derutat. Incearca sa faci ceva pentru a iti distrage atentia de la acesta asteptare.

TAUR

Din cauza unor neintelegeri cu anumiti colegi vei fi nevoit sa iti amani anumite proiecte. Daca vei discuta cu calm, vei reusi sa rezolvi cu usurinta orice neintelegere. Exista posibilitatea ca in urma unor cheltuieli nejustificate sa ai parte de o discutie aprinsa cu partenerul de viata. Incearca sa fii calm pentru a evita anumite probleme de sanatate.

GEMENI

In decursul acestei zile vei fi nevoit sa acorzi mai multa atentie persoanelor din jurul tau. Exista posibilitatea ca un prieten apropiat sa iti propuna sa te asociezi cu el intr-o mica afacere de unde vei putea castiga unele mici venituri. Nu te grabi in luarea unor decizii deoarece daca sunt gresite, iti vor schimba complet viata. Poti cere sfatul unei persoane cu experienta in domeniu pentru a fi sigur de alegerea pe care o vei face.

RAC

Vei fi tentat sa iti schimbi locul de munca cu unul care este platit mai bine. Din cauza situatiei tale financiare te vezi nevoit sa faci anumite sarcini suplimentare ce iti pot mari veniturile. Exista posibilitatea sa ai parte de o discutie aprinsa cu partenerul de viata din cauza unor sume de bani ce au fost cheltuite fara rost. Incearca sa fii calm pentru a evita o cearta.

LEU

Astazi vei avea parte de reusite pe plan profesional si sentimental. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa faci unele schimbari destul de benefice in viata ta profesionala. Datorita capacitatii tale de comunicare vei reusi sa aplanezi unele conflicte intre doua persoane dragi tie. Incearca sa discutii sincer si vei reusi sa treci cu bine peste orice situatie neplacuta.

FECIOARĂ

In decursul acestei zile vei fi nevoit sa iei anumite decizii in ceea ce priveste viitorul tau. Incearca sa te consulti cu membrii familiei inainte de a lua hotararea finala. La locul de munca vei incepe un nou proiect ce iti va putea imbunatati situatia financiara. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut si sa eviti anumite speculatii.

BALANȚĂ

Dupa atata stres acumulat la locul de munca, astazi vei dori sa faci unele schimbari in ceea ce priveste programul din timpul tau liber. Exista posibilitatea sa ii propui persoanei iubite sa mergeti in vizita la cativa prieteni pentru a va mai putea destinde. In aceasta zi vei avea success in toate deciziile pe care le vei lua si vei reusi sa faci tot ceea ce ti-ai propus.

SCORPION

Astazi ar fi bine sa stai deoparte de unele activitati ce necesita o anumita atentie. Ar fi indicat sa nu incepi unele proiecte noi deoarece risti ca din neatentie sa faci unele greseli ce vor fi penalizate. Incearca sa te odihnesti astfel incat sa poti reveni la starea ta de odinioara.

SĂGETĂTOR

Ar fi bine ca in aceasta zi sa faci tot posibilul sa iti pastrezi calmul si sa nu te ingrijorezi din cauza situatiei tale financiare. Exista posibilitatea ca in urma unei intalniri cu un prieten sa primesti imprumut o suma de bani. Incearca sa nu te apuci de mai multe activitati daca nu te simti in stare sa le duci la bun sfarsit.

CAPRICORN

Unele probleme de la locul de munca te vor tine ocupat destul de mult timp. Acest lucru iti va oferi posibilitatea sa afli anumite lucruri pe care in mod normal nu aveai de unde sa le cunosti. Ia aceste probleme ca pe o lectie de viata si tinand cont de cantitatea de informatii pe care o vei primi, considera-le a fi un plus.

VĂRSĂTOR

In aceasta zi ar fi bine sa iti faci un plan astfel incat sa poti sa iti duci sarcinile la bun sfarsit. Iti va fi dificil sa te concentrezi pe anumite activitati din cauza starii de agitatie de care dai dovada. Incearca sa nu te grabesti sa iei anumite decizii deoarece risti sa faci unele greseli. Poti incerca sa certi sfatul unei persoane cu mai multa experienta.

PEȘTI

Se pare ca situatia ta financiara nu este asa cum te-ai fi asteptat. Vei fi tentat sa faci unele activitati prin care vei obtine unele sume de bani. Exista posibilitatea sa te certi cu persoana iubita din cauza unor neintelegeri. Un prieten apropiat te va ajuta sa clarifici aceasta situatie neplacuta.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1883
Populația:
1254 locuitori

Grigorievca este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Grigorievca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Căușeni și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1254 de oameni. Satul Grigorievca a fost menționat documentar în anul 1883.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.