21 november 2020, 12:30 Kaleidoscope views 14622
21 november 2020, 12:30 Kaleidoscope views 14622

Cum să îţi alegi un parfum care ţi se potriveşte


Foto: gq.ro

Dacă nu eşti genul care să cumpere un parfum după ce a văzut o reclamă pe TV, cel mai probabil ai nevoie să ştii cîteva trucuri despre cum ar trebui să-l alegi.

Poţi mereu să te bazezi pe iubita ta, care nu dă greş atunci cînd îşi face cadou un parfum nou. Doar că, dacă jumătatea ta feminină nu există în ecuaţie sau dacă ea este excepţia care confirmă regula şi care o dă mereu în bară la capitolul cadouri, te ajutăm noi. Deci: dacă te-ai plictisit de actualul parfum pe care îl porţi şi vrei să-l schimbi, noi îţi spunem la ce să fii atent atunci cînd îţi alegi o aromă nouă.

Începe cu lucruri cunoscute

Vezi ce conţine parfumul pe care îl foloseşti deja şi identifică esenţele care îl compun. Dacă, spre exemplu, îţi place mirosul de santal, atunci cînd vei alege următorul tău parfum vei avea grijă ca acesta să conţină şi această aromă.

Învaţă cum să miroşi un parfum

Pulverizează parfum pe un blotter şi foloseşte-l precum un evantai. Astefel, cantitatea de acool se diminuează rapid şi poţi simţi aroma care rămîne. Păstrează blotterul pe perioada întregii zile şi mai miroase-l din cînd în cînd. Ţine cont de faptul că în primele 20 de minute ceea ce simţi sînt notele de vîrf ale parfumului, notele de mijloc sînt evidente în următoarele patru ore, iar notele de bază sînt cele pe care le simţi la şase-opt ore după ce ai pulverizat parfumul pe blotter. Dacă încă îţi mai place cum miroase după opt ore, consideră-l un semn bun.

Încearcă parfumul pe piele

Urmăreşte cum îşi schimbă parfumul mirosul în contact cu pielea ta, de-a lungul zilei şi vezi dacă te simţi confortabil cu aroma pe care o porţi. Parfumul trebuie să-ţi dea o stare plăcută şi nu trebuie să-ţi atragă permanent atenţia. În plus, nu strică să-ţi întrebi si iubita, dacă ei îi place alegerea ta, lupta e pe jumătate cîştigată.

Source: www.gq.ro

Keywords:

frumusete , sfat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
879 locuitori

Stolniceni este un sat din cadrul comunei Cioropcani, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 142 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 879 de locuitori. Satul Stolniceni a fost menționat documentar în anul 1598.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.