09 january 2014, 15:47 Sport views 9196
Moldoveanul Artur Ioniță a debutat în campionatul Italiei (VIDEO)
Photo: facebook.com
09 january 2014, 15:47 Sport views 9196

Moldoveanul Artur Ioniță a debutat în campionatul Italiei (VIDEO)

Artur Ioniţă a devenit primul jucător moldovean din istorie care a fost prezent într-un meci oficial din campionatul Italiei. Debutul mijlocaşului de la Hellas Verona s-a produs în prima etapă din seria A. Aseară echipă la care este legitimat Ioniță a înfruntat în deplasare echipa Atalanta.

Moldoveanul a intrat în teren în minutul 74 şi a ajutat-o pe Hellas să scoată o remiză, scor 0-0. Jucătorul naţionalei Moldovei a fost avertizat în minutul 85.

Tot în prima etapă, pentru Hellas a debutat singurul jucător din lume care a participat la patru mondiale în calitate de căpitan, fundaşul mexican Rafael Marquez.

Duminica trecută Artur Ioniţa a debutat oficial pentru Hellas în Cupa Italiei. Hellas Verona s-a impus cu 3-0 în faţa lui Cremonese.

Source: www.noi.md

Keywords:

fotbal , sport , moldovenii , Italia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
1402 locuitori

Bieşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cihoreni, Slobozia-Hodorogea și Bieşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1402 oameni. Satul Biești a fost menționat documentar în anul 1430.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.