10 july 2015, 15:17 Sport views 6048
Dumitru Galagoţ, eliminat de la Campionatul Mondial
Photo: facebook.com/grimancauti.box
10 july 2015, 15:17 Sport views 6048

Dumitru Galagoţ, eliminat de la Campionatul Mondial

Pugilistul moldovean Dumitru Galagoţ a pierdut cu 0-3 meciul cu englezul Pat McCormack, din cadrul optimelor de finală ale Campionatului Mondial de la Doha. Astfel, discipolul antrenorului Petru Caduc a ratat şansa de a încerca o revanşă în faţa rusului Vitalii Dunaiţev de la care a pierdut în sferturi la ultimul Campionat European, transmite IPN.

Galagoţ a fost singurul reprezentant al Moldovei la Campionatul Mondial de la Doha. El mai păstrează şanse de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio. În primăvara anului viitor vor avea loc două turnee de calificare.

Boxerii moldoveni nu au obţinut niciodată vreo medalie la un Campionat Mondial. În schimb, Republica Moldova s-a remarcat de două ori la Olimpiadă. Vitalie Gruşac şi Veaceslav Gojan au cucerit medaliile de bronz.

Source: www.ipn.md

Keywords:

box , Campionat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1497
Populația:
1148 locuitori

Mălăieşti este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tîrzieni și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Orhei și la 63 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 1148 de oameni. Satul Mălăieşti a fost menționat documentar în anul 1497.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.