09 december 2018, 14:15 Sport views 9080
Moldova a obținut primul punct în Liga Națiunilor
09 december 2018, 14:15 Sport views 9080

Moldova a obținut primul punct în Liga Națiunilor

Naţionala de fotbal a Moldovei a obţinut primul punct în Liga Naţiunilor. Tricolorii au remizat la Chişinău cu echipa din Belarus, scor 0-0.

Moldova a ratat cîteva ocazii bune prin Nicolăescu, Ioniță, Damașcan și Epureanu. De partea cealaltă, bielorușii n-au reușit să-l învingă pe portarul Coșelev, care a avut două parade.

„Vom introduce jucători tineri și vom progresa. Trebuie să avem răbdare", a declarat la conferința de presă selecționerul naționalei Moldovei, Alexandru Spiridon.

În celălalt meci al grupei a doua a Ligii D, Luxemburgul a învins în deplasare San Marino cu 3-0. Astfel, după două etape disputate, selecționtata Moldovei se află pe locul trei, cu un punct la activ. Tricolorii vor disputa următoarea partidă pe 12 octombrie la Chișinău, cu San Marino.

Source: ipn.md

Keywords:

sport , fotbal

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
552 locuitori

Păruceni este un sat din cadrul comunei Selişte, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Nisporeni și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Păruceni a fost înființat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.