11 june 2018, 15:30 Sport views 9760
Deciziile importante ale Congresului Asociației Internaționale a Boxului (Foto)
11 june 2018, 15:30 Sport views 9760

Deciziile importante ale Congresului Asociației Internaționale a Boxului (Foto)

Moscova a găzduit Congresul Asociației Internaționale a Boxului (AIBA), în cadrul căruia au fost aleși noul președinte, membrii Comitetului Executiv și au fost aprobate noi categorii de greutate, care vor fi prezentate la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

În special, la Congresul AIBA, participanții săi au ascultat și au aprobat raportul privind activitatea desfășurată pe parcursul a patru ani, l-au ales noul președinte al organizației și pe membrii Comitetului Executiv.

Noul președinte al Asociației Internaționale a Boxului (AIBA) a devenit reprezentantul Uzbekistanului Gafur Rahimov, pentru care au votat 86 de delegați, kazahul Serik Konakbayev acumulînd 48 voturi.

La Congresul AIBA au fost aprobate noi categorii de greutate, care vor fi prezentate la Jocurile Olimpice-2020 de la Tokyo. În plus, au fost introduse modificări la "Regulile de desfăşurare a competiţiilor sportive".

Președintele Federației de Box din Moldova Vasile Chirtoca, vicepreședintele Maxim Certîkovţev și președintele Colegiului de arbitri Anatol Kaigorodov au participat la Congresul Asociaţiei Internaţionale a Boxului (AIBA).

Source: noi.md

Keywords:

congres , box , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
457 locuitori

Rumeanţev este un sat din cadrul comunei Doina, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cahul și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 457 de oameni. Satul Rumeanțev a fost menționat documentar în anul 1878.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.