13 november 2018, 17:00 Sport views 2722
Cataraga luptă pentru un nou titlu mondial
13 november 2018, 17:00 Sport views 2722

Cataraga luptă pentru un nou titlu mondial

Luptătorul de stil greco-roman Daniel Cataraga s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în finala Campionatului Mondial Under 23, transmite IPN.

La București el a obținut patru victorii în categoria de greutate 77 kg. Cataraga i-a învins pe Bakuri Gogoli (Georgia), Ismail Saidkhasanov (Rusia), Renat Iliaz Uulu (Kîrgîstan) și Sajan Sajan (India). Luptătorul moldovean își va apăra titlul mondial în duelul cu danezul Rajbek Alvievich Bisultanov.

Un alt luptător moldovean Alexandru Biciu a acces în finala categoriei de greutate 63 kg. El a dispus de Tynar Sharshenbekov (Kîrgîzstan), Turabek Tirkashev (Uzbekistan) și Mihai Radu Mihuț (Romînia). În ultimul act, Biciu îl va întîlni pe japonezul Katsuaki Endo.

Source: ipn.md

Keywords:

lupte libere , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2178 locuitori

Călugăr este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Frumuşica, Socii Vechi, Socii Noi și Călugăr. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 129 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2178 de oameni. Satul Călugăr a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.