29 november 2019, 12:15 Sport views 3534
Echipa naţională de fotbal a Moldovei, pe locul 175 în clasamentul FIFA
29 november 2019, 12:15 Sport views 3534

Echipa naţională de fotbal a Moldovei, pe locul 175 în clasamentul FIFA

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova se menţine pe locul 175 în clasamentul FIFA. În luna noiembrie, "tricolorii" au disputat două meciuri sub comanda noului selecţioner, Engin Firat.

Reprezentativa noastră a pierdut la limită confruntarea de la Paris cu Franţa, scor 1-2, iar apoi a cedat cu acelaşi scor şi în disputa cu Islanda de la Chişinău.

Este cea mai slabă clasare din istoria echipei naţionale a Republicii Moldova, care este în continuare devansată de formaţii precum Papua Noua Guinee, Fiji sau Barbados.

Totodată, România a căzut 8 trepte în topul mondial şi a ajuns pe locul 37, ca urmare a înfrângerilor din meciurile cu Suedia şi Spania.

Pe primele 3 poziții nu este nicio modificare. Belgia este lider în continuare, urmată campioana mondială în exercițiu Franţa, fosta adversară a tricolorilor din preliminariile Euro 2020, și de Brazilia care ocupă ultimul loc de pe podium.

Source: publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
1763 locuitori

Crasnencoe este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dimitrova, Ivanovca și Crasnencoe. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Rîbnița și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnencoe alcătuia 1763 de oameni în anul 2011. Satul Crasnencoe a fost înființat în secolul XIX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.