23 december 2019, 15:00 Sport views 3110
În Chișinău va apărea un stadion de fotbal pe plajă
23 december 2019, 15:00 Sport views 3110

În Chișinău va apărea un stadion de fotbal pe plajă

La Chișinău va apărea un stadion de fotbal pe plajă, transmite Noi.md.

Se planifică ca acesta să fie construit în zona parcului „La Izvor" și va corespunde tuturor cerințelor internaționale. Capacitatea stadionului va fi de 1024 de locuri (cu posibilitatea lărgirii pînă la 1.600 de locuri), inclusiv 244 de locuri în tribuna VIP și o zonă de catering, aceasta este cerința FIFA.

Stadionul va fi folosit pentru desfășurarea antrenamentelor, competițiilor de volei de plajă și alte sporturi de plajă, precum și arte marțiale. Pe stadion va fi posibilă organizarea concertelor în aer liber și a altor evenimente.

Reprezentanții tuturor fracțiunilor Consiliului municipal Chișinău au luat cunoștință cu proiectul detaliat de construcție în capitala Moldovei a unui stadion de fotbal pe plajă, propus de Federația Moldovenească de Fotbal și și-au exprimat aprobarea. Acum proiectul urmează să fie aprobat de comisiile de profil ale primăriei Capitalei.

Source: moldfootball.com

Keywords:

Chisinau , stadion , fotbal

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1946
Populația:
405 locuitori

Vîlcele este un sat din cadrul comunei Toceni, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cantemir și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 405 oameni. Satul Vîlcele a fost înființat în anul 1946.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.