25 february 2024, 10:30 Health views 14709
Regula celor 3 mese principale pe zi este un mit (Video)
25 february 2024, 10:30 Health views 14709

Regula celor 3 mese principale pe zi este un mit (Video)

Ascultați organismul, dar nu ceasul, atunci cînd e vorba de alimentație.

Recomandarea vine de la medicului chirurg Alexandru Danci, care susține că afirmația impusă zilnic populației prin intermediul surselor de informare în masă precum că trebuie să respectăm zilnic cele trei mese ale zilei este una departe de adevăr.

Potrivit lui Danci, pentru sănătate este indicat să mănînci atunci cînd îți este cu adevărat foame, nu atunci cînd sună ceasul.

În acest context, regula celor trei mese principale pe zi poate fi doar un mit, organismul necesitînd hrana atunci cînd o cere, însa în cantități reduse.

Totodată, specialistul susține că, atunci cînd o persoană își dorește să slăbească, ea nu trebuie să o facă de sine stătător, urmînd anumite modele, ci bazîndu-se pe recomandări clare, structurate de un medic nutriționist.

Source: noi.md

Keywords:

sanatate , alimentatie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
3615 locuitori

Horeşti este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Horeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ialoveni și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3615 oameni. Satul Horești a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.