15 march 2019, 09:40 Health views 19743
Stratulat aruncă acuzații grave în ograda Spitalului
15 march 2019, 09:40 Health views 19743

Stratulat aruncă acuzații grave în ograda Spitalului "S. Lazo"

Pediatrul Mihai Stratulat continuă lupta cu spitalele de copii.

Într-o nouă postare acesta spune că se bucură că prin mesajele sale a reușit să schimbe situația la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 (Viaduc).

"Mă bucur astăzi să întîlnesc tot mai mulți și mai mulți părinți ai căror copii au fost internați în ultimile luni la Spitalul Municipal Nr. 1 "Viaduc" fără a fi supuși radiografiei, fără diagnoze de pneumonie și fără tratamente cu antibiotice!!! Da, au fost internați pentru supraveghere, fiind de vîrstă fragedă, au fost internați cu diagnostic de bronșiolită și au primit inhalații, nici vorba de radiografie, pneumonie și antibiotice!!! De ce scriu acest lucru??? Pentru că mă bucur că am reușit prin tot ce am făcut eu în acești ani, inclusiv și prin postarea mea din iulie, să fac ca un spital să lucreze așa cum trebuie să lucreze!!!", se arată în postarea pediatrului.

Totodată, acesta scrie că din păcate, Spitalul Municipal de Copii Nr.1 "S. Lazo" încă opune rezistență și în continuare se ocupă de internări abuzive, diagnostice absolut neargumentate de pneumonii și tratamente abuzive cu antibiotice.

"Dar lupta continuă... Am să revin cu dovezi audio, care confirmă că administrația acestui spital impune forțat spitalizarea copiilor pentru a completă numărul de paturi și a atrage finanțare maximă de la CNAM!!! Am să vin și cu info despre cîteva secții din cadrul Centrului Mamei și Copilului, care mai preiau practică Spitalului "S. Lazo"!!! Eu lupt pînă la capăt!!! To be continued", mai scrie în postare Mihai Stratulat.

Source: noi.md

Keywords:

medic , spital

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1676 locuitori

Tîrşiţei este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Flutura și Tîrşiţei. Localitatea se află la distanţa de 38 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1676 de oameni. Satul Tîrșiței a fost menționat documentar în anul 1604 cu denumirea Tărceței.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.