24 march 2020, 16:40 Health views 4349
Beneficiile și proprietățile măștilor de față
24 march 2020, 16:40 Health views 4349

Beneficiile și proprietățile măștilor de față

Transformă procesul zilnic de îngrijire într-un adevărat ritual de purificare, cu ajutorul măștilor, ce oferă tenului multiple proprietăți benefice. Utilizarea regulată a produselor  nutritive asigură epidermei un aspect moale, neted și catifelat, reflectând o strălucire naturală din interior spre exterior. Tot ce trebuie să faci e să alegi o mască de față potrivită tipului tău de ten și să te bucuri de un sentiment revigorant pentru o perioadă îndelungată. 

 

Câte tipuri de măști există și care sunt proprietățile acestora? Să le descoperim  împreună:

  • Mască purificatoare

Este concepută pentru înlăturarea tuturor impurităților de la suprafața epidermei, ce s-au blocat în interiorul porilor. Măștile cu rol purificator au la bază o cantitate moderată de argilă, cu efect de curățare, sulf și peroxid de benzoil - componente antiacneice.

  • Mască hidratantă

Formula sa activă a fost concepută în special pentru menținerea nivelului optim de umiditate în celule. Masca hidratantă poate conține ingrediente naturale, precum: uleiuri esențiale, aloe vera, acid hialuronic.

  • Mască exfoliantă

Perfectă pentru eliminarea celulelor moarte de la suprafața epidermei cu ajutorul substanțelor active din componența sa - alfa-hidroxiacid sau granulelor exfoliante. Formula sa activă înlătură pielea uscată, lăsând tenul curat și radiant.

Efectele aplicării măștilor de față

Pielea noastră este zilnic supusă factorilor externi, ce acționează negativ asupra aspectului și structurii acesteia. Condițiile meteorologice nefavorabile, schimbul de temperatură, poluarea, cât și praful, pot usca pielea și bloca porii dilatați. Iar pentru evitarea acestui proces, cosmetologii au dezvoltat diverse măști pentru față, cu multiple funcții. Complexul de ingrediente naturale penetrează adânc în epidermă, accelerează metabolismul celular și asigură o protecție fiabilă. 

Cum să aplici corect o mască de față?

Înainte de aplicarea măștii pielea necesită a fi curată și uscată, pentru obținerea unor rezultate maxime. Produsul trebuie distribuit pe toată suprafața feței cu excepția zonei ochilor și a buzelor.  După timpul de acțiune masca trebuie îndepărtat cu o cantitate moderată de apă caldă.  

Cum să alegi corect o mască  de față?

Trebuie să optezi pentru o formulă activă, potrivită pentru combaterea problemelor dermatologice cu care se confruntă tipul tău de epidermă.

Tipuri de măști pentru:

  • Ten uscat 

Sunt potrivite măștile hidratante, care au la bază un complex de ingrediente naturale, ce mențin nivelul optim de umiditate în celule.

  • Ten gras

Produse  cosmetice  ce asigură un efect matifiant și purificator,  pentru o curățare eficientă a excesul de sebum din interiorul porilor.

  • Ten mixt

Sunt perfecte măștile echilibrate, ce au la bază ingrediente speciale care să îngrijească  fiecare parte a tenului și să o trateze corespunzător.

  • Ten problematic

Pentru pielea acneică  sunt potrivite măștile astringente și în același timp hidratante, pentru a nu sensibiliza și mai tare epiderma deja afectată.  

  • Împotriva ridurilor

Sunt recomandate măștile ce au la bază o cantitate considerabilă de acid hialuronic, colagen și un complex natural de vitamine, ce restabilesc elasticitatea și atractivitatea pielii.

Iubirea față de sine  rezidă în respectarea unui proces complex de îngrijire!

 

 

Keywords:

sanatate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
3341 locuitori

Sîngereii Noi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mărineşti și Sîngereii Noi. Satul Sîngereii Noi se află la distanța de 17 km de orașul Sîngerei și la 119 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 3341 de oameni. Localitatea a fost întemeiată în anul 1921.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.