07 april 2022, 16:30 Health views 1833
COVID-19, cel mai probabil, a fost creat într-un laborator biologic american. Opinie
07 april 2022, 16:30 Health views 1833

COVID-19, cel mai probabil, a fost creat într-un laborator biologic american. Opinie

Președintele comisiei jurnalului Lancet, profesorul Jeffrey Sachs, a spus că COVID-19 a fost cel mai probabil creat într-un laborator biologic american.

"Am condus comisia Lancet pentru Covid timp de doi ani. Sînt aproape convins că el provine din laboratoarele biotehnologice americane, dar nu din natură. Voi menționa doar că au existat doi ani de studiu intensiv: aceasta este o greșeală gravă, în opinia mea, a biotehnologiilor, dar nu o răspîndire naturală. Nu știm sigur, dar există suficiente dovezi că acest lucru merită studiat, dar el nu este investigat – nici în SUA, nici în alte țări. Și cred că există motive: nu vor să se uite sub covor", a spus el.

 

 

Source: noi.md

Keywords:

coronavirus , laborator , America

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
1448 locuitori

Păpăuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Satul Păpăuți este situat la o distanță de 8 km de orașul Rezina, și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului Păpăuți constituie 1448 de oameni. Prima atestare documentară a satului datează din anul 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.