31 march 2016, 10:52 views 8597
O stație regională de pompieri va fi inaugurată la Soroca
31 march 2016, 10:52 views 8597

O stație regională de pompieri va fi inaugurată la Soroca

Joi, 31 martie, Ambasadorul SUA James Pettit va deschide ceremonia de inaugurare a stației regionale de pompieri din Soroca. Această ceremonie este punctul culminant al cooperării continue dintre Guvernul SUA și poporul Moldovei, potrivit unui comunicat de presă.

Proiectul de reconstrucție a stației reprezintă o investiție de aproximativ 660.000$ a Programului de asistență umanitară al Comandamentului European al SUA. Stația regională de pompieri și salvatori din Soroca este al șaselea proiect renovat prin intermediul acestui program.

Ceremonia va începe de la 12:00. Înalți oficiali din Moldova, precum Ministru al Afacerilor Interne Alexandru Jizdan și Șeful Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale Colonelul Mihai Harabagiu sunt invitați să participe la ceremonie.

 

Source: provincial.md

Keywords:

pompieri , Soroca , inaugurare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
302 locuitori

Sacarovca este un sat din cadrul comunei Drăgăneşti, raionul Sîngerei. Localitatea se află la 16 km de orașul Sîngerei și la 122 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 302 oameni. Satul Sacarovca a fost întemeiat în anul 1925 cu denumirea Secăreni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.