27 july 2018, 10:40 views 13347
Punctele de trecere Cosăuți-Iampoli și Soroca-Ţekinovka și-au sistat temporar activitatea
27 july 2018, 10:40 views 13347

Punctele de trecere Cosăuți-Iampoli și Soroca-Ţekinovka și-au sistat temporar activitatea

Postul vamal de tip debarcader Soroca-Ţekinovka și-a sistat temporar activitatea, din cauza nivelului ridicat al apei în râul Nistru. Din același motiv, joi, 27 iulie, și-a sistat activitatea și postul vamal Cosăuți-Iampoli, care rămâne încă inaccesibil, transmite IPN.

Participanții la traficul transfrontalier care și-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere în cauză sunt îndemnați să se folosească de serviciile postului vamal Otaci-Moghileov-Podolsk (rutier).

Potrivit meteorologilor, până pe 28 iulie, în legătură cu trecerea viiturii pluviale și mărirea deversării apei din lacul de Acumulare Dnestrovsk până la 500 m3/s, în râul Nistru se prognozează creșterea nivelului apei pe sectorul de la satul Naslavcea până în orașul Soroca de la 0,4 m la 0,8 m, iar pe sectorul de la orașul Soroca până în orașul Dubăsari de la 1 m la 2 m.

Risc de inundații nu există.

Source: www.ipn.md

Keywords:

vama , avertizare , Cosăuți , Soroca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.