08 april 2018, 12:00 views 10669
Frontiera: ce puncte de trecere să eviți și pe unde să circuli
08 april 2018, 12:00 views 10669

Frontiera: ce puncte de trecere să eviți și pe unde să circuli

Se circulă cu dificultate și prin punctele de trecere Criva-Mamaliga și Mirnoe-Tabaki. Au fost luate un șir de măsuri pentru degajarea circulației.

Pe direcția ieșire din țară este formată o coloana de 120 mijloace de transport. Reprezentanții instituțiilor de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă pentru fluidizarea traficului.

Punctul de trecere de află în construcție, fapt ce nu permite procesarea unui număr mare de călători.

Circulație îngreunată și prin punctul de trecere Tudora-Starokazacie. Traseul între punctele de trecere a frontierei este blocat cu mijloace de transport, ceea ce condiționează formarea rândurilor si pe partea moldovenească.

Poliția de Frontieră roagă călătorii să prezinte înțelegere și răbdare la situația creată, iar înainte de a porni la drum spre frontieră aplicați TRAFIC ONLINE de pe pagina web a Poliției de Frontieră, pentru a alege un PTF mai puțin aglomerat.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

vama , frontiera , Ucraina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1644
Populația:
904 locuitori

Mănoileşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mănoileşti, Novaia Nicolaevca, Vulpești și Rezina. Satul Mănoilești este situat la o distanță de 9 km de orașul Ungheni și la 99 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 904 oameni. Satul Mănoilești a fost atestat documentar în anul 1644.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.