12 may 2019, 16:00 Christmas and New Year's folklore views 5475
Ce se întîmplă la un pod reparat recent (Foto)
12 may 2019, 16:00 Christmas and New Year's folklore views 5475

Ce se întîmplă la un pod reparat recent (Foto)

Crăpăturile de pe podul care face legătura între satele Varnița şi Gura Bîcului, raionul Anenii Noi se văd cu ochiul liber, transmite Noi.md.

Podul care recent a fost reparat riscă să se prăbușească, iar șoferiii se tem de o eventuală tragedie.

În acest caz motivul nu este reparația proastă sau indiferența autorităților, dar, mai grav este chiar vina unor șoferi.

Pe pod circulă neregulamentar mașini de mare tonaj, chiar dacă există un drum de ocolire pe care acestea ar trebui să-l folosească.

Important este că acest pod a fost reparat la sfîrșitul verii trecute, iar pentru aceasta s-au cheltuit aproximativ 500 de mii de lei.

Source: noi.md

Keywords:

pod , Anenii Noi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
1216 locuitori

Doina este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Doina Rumeanţev, Iasnaia Poleana. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cahul și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1216 oameni. Satul Doina a fost menționat documentar în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.