28 august 2020, 15:30 Christmas and New Year's folklore views 7112
«Piscicola Gura Bîcului», petrece timpul frumos în Moldova
28 august 2020, 15:30 Christmas and New Year's folklore views 7112

«Piscicola Gura Bîcului», petrece timpul frumos în Moldova

«Piscicola Gura Bîcului»- o destinație turistică perfecta pentru a petrece timpul liber împreună cu cei dragi.

Sîntem cea mai mare gospodărie piscicolă din Moldova avînd cîteva iazuri, dintre care cel mai mare are o suprafață de aproape 300 de hectare cu o variatetate bogată în specii de pești care se reproduce: crap ierbivor, novac, cosaș, crap, biban, șalău, caras și alte specii de pești.

O astfel de faună bogată este un bun prilej pentru un pescuit excelent, care poate fi practicat aici nu numai în timpul verii, ci și în timpul iernii. Foișoarele; de asemenea vă stau la dispoziție.

Toți cei care doresc să-și petreacă timpul în aer liber cu folos sînt așteptați la SA „Piscicola Gura Bîcului” pe tot parcursul anului.

Gospodăria piscicolă se află la 50 km de Chișinău, în imediata vecinătate a Nistrului, în locul unde în el se varsă rîul Bîc. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta acest număr de telefon: 060112253

Source: noi.md

Keywords:

pesti , odihna , pescuit

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
282 locuitori

Cuporani este un sat din cadrul comunei Tigheci, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Leova și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Cuporani a fost menționat documentar în anul 1835.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.