16 july 2018, 12:43 Fish dishes views 10462
Crescătoriile de păsări în atenția inspectorilor
16 july 2018, 12:43 Fish dishes views 10462

Crescătoriile de păsări în atenția inspectorilor

La solicitarea Societății Vînătorilor și Pescarilor de a popula crescătoriile de păsări aflate în gestiunea Societății pe teritoriul raionului Călărași cu fazani, inspectoriii secției Sănătatea și Bunăstarea Animalelor din cadrul DRSA Călărași au inspectat crescătoriile de păsări din raion.

În rezultatul inspecțiilor au fost eliberate permisiuni la 4 crescătorii de păsări, și anume crescătoriile din apropierea satelor Hîrjauca, Sadova, Săseni și Pitușca.

Popularizarea crescătoriilor de păsări cu fazani a fost efectuată în prezența inspectorilor secția sănătatea și bunăstarea Animalelor din cadrul DRSA Călărași.

Source: provincial.md

Keywords:

pasari , fermieri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
54 locuitori

Treteşti este un sat din cadrul comunei Zîrneşti, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Cahul și la 153 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 54 de oameni. Satul Tretești a fost menționat documentar în anul 1790.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.