11 february 2016, 14:45 Classical music views 5691
Proiectele tinerilor pentru dezvoltarea oraşului Bălți
11 february 2016, 14:45 Classical music views 5691

Proiectele tinerilor pentru dezvoltarea oraşului Bălți

Primăria municipiului Bălţi a lansat recent un concurs pentru cea mai bună iniţiativă a tinerilor. Concursul se va desfăşura la cinci categorii şi are scopul să stimuleze participarea generaţiei tinere în viaţa şi dezvoltarea localităţii.

Potrivit Direcţiei educaţie, tineret şi sport de la Primăria Bălţi, rezultatele concursului vor fi anunţate la 21 noiembrie, în cadrul unei festivităţi.

Participanţii vor putea concura la categoria "Cea mai activă organizaţie de tineret din Bălţi", fiind nevoie să prezinte proiectele realizate pe parcursul anului 2016.

Alt compartiment al competiţiei prevede prezentarea celor mai relevante iniţiative realizate de tineri în municipiu. Aici vor putea concura grupuri de elevi, studenţi sau reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale care au lansat în anul curent idei importante pentru comunitate.

De asemenea, în cadrul concursului vor fi desemnaţi cei mai buni activişti din oraş şi vor fi selectate cele mai interesante spoturi şi postere despre Bălţi, create de tineri, indică esp.md.

Tradiţional, în fiecare an, în luna noiembrie, Ministerul Tineretului şi Sportului susţinut de autorităţile locale desfăşoară mai multe acţiuni menite să evidenţieze şi să încurajeze performanţele tinerilor. În această perioadă este decernat Premiul naţional pentru tineret, fiind selectată şi Capitala naţională a tineretului pentru următorul an.

Source: moldpres.md

Keywords:

proiect , Balti , tineret

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1541
Populația:
6048 locuitori

Nezavertailovca este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Nezavertailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Tiraspol și la 126 km de Chișinău. Populaţia satului Nezavertailovca alcătuia 6048 de oameni în anul 1997. Satul Nezavertailovca a fost menționat documentar în anul 1541.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.