23 february 2012, 16:04 Classical music views 4645
23 february 2012, 16:04 Classical music views 4645

Bălțiul a fost declarat "zonă de susținere a Bisericii Ortodoxe din Moldova și interzisă pentru propoganda minorităților sexuale"

Consilierii Partidului Comuniștilor din Consiliul Municipal Bălți au votat pentru declararea municipiului "zonă de susținere a Bisericii Ortodoxe din Moldova și interzisă pentru propaganda agresivă a minorităților sexuale".

În corespundere cu Carta Europeană a Autonomiei Locale și Legea privind administraţia publică locală, dar și cu Legea privind cultele religioase şi părţile lor componente, "conștientizînd importanța deosebită și rolul istoric al Bisericii Ortodoxe din Moldova, ca o instituție constitutivă a statului Republica Moldova, luînd în considerație valorile tradiționale a societății moldovenești, incompatibilitatea cu standardele democratice actuale de impunere agresivă majorității a unor forme de conduită sexuale specifice doar unei părți foarte nesemnificative a populației, asumîndu-ne toată responsabilitatea pentru siguranța (inclusiv, cea spirituală și morală) a locuitorilor din municipiul Bălți" consilierii au decis "să declare teritoriul municipiului zonă de susținere a Bisericii Ortodoxe din Moldova".

Prin decizia respectivă, consilierii comuniști "recunosc importanța deosebită și rolul istoric al Bisericii Ortodoxe din Moldova în viața, istoria și cultura locuitorilor municipiului" și interzic "impunerea de către autoritățile centrale ale Republicii Moldova a promovării agresive a orientării sexuale netradiționale, în orice formă de manifestare, pe teritoriul municipiului".

Prin acest act, se recomandă, de asemenea, consiliilor locale ale satelor Elizaveta și Sadovoe să examineze acest subiect la următoarea ședință.

 

Sursa: moldnews.info

Comments

 (2)
  • #2 Руслан34 Reply Quote selected
    Молодцы Бельчане  !!!     понимают что ЛОХ  это   не временое природное явление .....  а принуждёное пожизненое определение !!!!    сейчас к нам гомиков запустят ....  потом румын на шею посадят....   а следом и самих Молдаван из дома погонят .........   аннет !!!    ЗЕМЛЯ  и ВЕРА  наша при нас останется !!!!!....   а остальное мурло потихому пальчиками передушим !!!!
  • #1 georg Reply Quote selected
    Поддерживаю объявление муниципии!
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
4057 locuitori

Volintiri este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Volintiri este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Ștefan Vodă și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4057 de oameni. Satul Volintiri a fost menționat documentar în anul 1807.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.