13 february 2018, 09:50 Classical music views 13597
Renato Usatîi și-a anunțat demisia
13 february 2018, 09:50 Classical music views 13597

Renato Usatîi și-a anunțat demisia

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru și primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, a anunțat că săptămîna curentă va demisiona din funcția publică. Politicianul a făcut anunțul în cadrul emisiunii „Politica" de la postul de televiziune TV8.

Liderul PPPN a menționat că demisionează pentru că în timpul apropiat nu poate reveni acasă, iar orașul Bălți are nevoie de un gospodar pe loc. Totodată, Renato Usatîi a menționat că a luat decizia de a demisiona acum pentru a putea fi organizate alegeri anticipate locale anul curent, înaintea scrutinului parlamentar. „Dacă demisionam la sfârșitul lunii aprilie, aceasta însemna că nu puteau fi organizate alegeri locale până în anul 2019", a spus liderul PPPN.

„Demisionînd anume acum, la Bălți vor fi organizate alegeri locale anticipate pe data de 20 mai în aceeași zi pe care a numit-o Comisia Electorală Centrală pentru alegeri în toată țara", a adăugat Renato Usatîi.

Renato Usatîi a anunțat că din partea formațiunii politice pe care o reprezintă va exista un candidat la alegerile anticipate – Nicolai Grigorișin, unul dintre actualii viceprimari ai orașului Bălți.

Source: ipn.md

Keywords:

Renato Usatii , demisie , Balti

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
584 locuitori

Tarasova este un sat din cadrul comunei Solonceni, raionul Rezina. Satul Tarasova este situat la o distanță de 128 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 584 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1619.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.