04 april 2019, 11:55 Classical music views 12927
Pensionarii din Bălți circulă gratuit cu autobuzele
04 april 2019, 11:55 Classical music views 12927

Pensionarii din Bălți circulă gratuit cu autobuzele

De la 1 aprilie, în orașul Bălți, în orele de vîrf, autobuzele transportă pensionarii gratuit. Acest lucru a fost posibil datorită unui acord încheiat între primărie și reprezentanții companiilor de transport privat.

Pentru a confirma dreptul la călătorie gratuită, pensionarii trebuie să prezinte un permis. Decizia primăriei și a transportatorilor se referă la perioada dintre ora 9.30 pînă la ora 12.00 pe rutele numărul 22 (satul Sadovoe), 16 (satul Elizaveta), 7 (Bălții Noi) și 25 (gara aută - BAM-ul de jos).

Primarul de Bălți a subliniat că pînă în prezent, pensionarii circulau gratuit numai cu troleibuzele.

Pensionarii au apreciat pozitiv noua decizie, deoarece călătoria cu autobuzul, pentru marea lor majoritate, este un lux pe care nu și-l pot permite.

Source: btv.md

Keywords:

Balti , pensionarii , autobuz

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2066 locuitori

Codreanca este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Codreanca și Lupa-Recea. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Strășeni și la 43 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2066 de oameni. Satul Codreanca a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.