10 december 2018, 17:00 views 11931
Un moldovean surprins cu butelia de gaz în troleibuz (Foto)
10 december 2018, 17:00 views 11931

Un moldovean surprins cu butelia de gaz în troleibuz (Foto)

Se pare că explozia din sectorul Rîşcani al capitalei i-a lăsat rece pe cîţiva moldoveni.

Zilele trecute, un vizitator al portalului de ştiri Noi.md a surprins un chişinăuian cum transporta în troleibuz o butelie de gaz, pe care cel mai probabil îl întrebuinţează în propria bucătărie.

Se întîmplă după ce primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a dispus interzicerea folosirii buteliilor de gaz lichefiat în activitatea unităţilor de comerţ ambulant şi staţionare provizorii de pe teritoriul municipiului Chişinău.

Amintim că pe 6 octombrie, 4 persoane, printre care un copil de doar 4 ani, şi-au pierdut viaţa în urma exploziei produsă într-un bloc de locuit din sectorul Rîşcani al capitalei.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , gaz , troleibuz

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
2652 locuitori

Hîrjău (Erjovo) este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. În componența comunei intră satele Sărăței, Hîrjău și Mihailovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 103 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 2652 de oameni. Satul Hîrjău a fost menționat documentar în anul 1765.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.