21 february 2022, 15:30 views 16376
Chișinău în anul 1993 (Foto)
21 february 2022, 15:30 views 16376

Chișinău în anul 1993 (Foto)

Astăzi avem o imagine clară despre cel mai mare oraș din Moldova: blocuri noi și blocuri vechi, străzi mai bune și mai rele, aglomerație în orele de vîrf, ambuteiaje și liniște de Paști (atunci cînd majoritatea persoanelor merg la sate).

Poate nu s-au schimbat atît de tare, totuși Chișinăul a trecut prin mai multe transformări după declararea independenței Republicii Moldova, iar trecutul acestuia îl mai putem vedea doar în fotografii.

Așa cum unii au reușit să păstreze imagini din timpurile mai vechi, uneori avem posibilitatea să ne bucurăm ochii cu momente nostalgice sau necunoscute nouă. Mai jos vă prezentăm cîteva fotografii cu orașul Chișinău, surprinse în anul 1993.

Source: facebook.com

Keywords:

Chisinau , fotografie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1867
Populația:
2781 locuitori

Corneşti este un oraş în raionul Ungheni, Republica Moldova.  Amplasat în partea centrală a republicii, în zona Codrilor, oraşul Corneşti este situat la o distanţă de 80 km de Chișinău. Conform datelor anului 2003, populaţia oraşului constituia 2781 locuitori. Localitatea a fost înfiinţată în anul 1867, odată cu construcţia căii ferate Chișinău-Ungheni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.