22 july 2019, 09:40 views 2479
Vasile Chirtoca intenționează să participe la alegerile locale
22 july 2019, 09:40 views 2479

Vasile Chirtoca intenționează să participe la alegerile locale

Consilierul independent al Consiliului Municipal Chișinău, președintele DAAC Hermes, Vasile Chirtoca, planifică să participe la viitoarele alegeri locale programate pentru 20 octombrie.

Despre acest lucru el a vorbit în cadrul unui interviu la postul de radio Europa Liberă, transmite Noi.md. Vasile Chirtoca a menționat că el nu este membru al vreunui partid și că nu are propriul său partid.

"Am cîteva propuneri privind participarea la alegeri, avînd în vedere faptul că eu, împreună colegul meu Ghenadie Botnaru, în calitate de consilieri municipali independenți, am avut rezultate bune și multe lucruri au fost făcute la Consiliul Municipal la inițiativa noastră. Voi examina aceste propuneri și voi lua o decizie în viitorul apropiat", a spus Vasile Chirtoca.

El a spus că nu este supărat pe Partidul Comuniștilor, din partea căruia a candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a fost în capul listei candidaților PCRM în Consiliul Local, iar PCRM a decis ulterior să dizolve fracțiunea Partidului Comuniștilor în Consiliul Local.

"Eu nu mă supăr. Ei s-au supărat. Noi cu Vladimir Nicolaevici Voronin ne-am înțeles ca eu în Consiliul municipal să rezolv doar problemele orașului și ale locuitorilor orașului, dar nu și problemele membrilor de partid. Dar se pare că unii membri ai partidului s-au supărat", a concluzionat Vasile Chirtoca.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1842
Populația:
1574 locuitori

Ilenuţa este un sat şi comună din raionul Făleşti. Ilenuţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1574 de oameni. Satul Ilenuţa a fost menționat documentar în anul 1842.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.